17 / 05 / 2024

yalıtımsız ve hatalı çatılar

yalıtımsız ve hatalı çatılar

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı ve yalıtım uygulamalarının standartlara uygun olarak yapılması halinde tüketici bütçesine önemli ölçüde katkı sağlayacağını vurguladı.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Akustiksan Ses Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akustiksan Ses Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Zehra Zorlu Gaygusuz tarafından kuruldu.

Resa Yalıtım Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resa Yalıtım Kimyasalları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Recep Günaydın ve Salih Üzünlü ortaklığında kuruldu.

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Türkiye'deki binaların yüzde 80'i yalıtımsız!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye'de yer alan binaların yüzde 80'inin ısı yalıtımı olmadığını söyleyerek enerji verimliliği ve iklim değişikliği konusunda yapılması gereken çalışmaları anlattı. 

Suntech Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suntech Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümrnaiye’de  1 milyon TL sermaye bedeli İle Mehmet Bender tarafından kuruldu.

Sezer Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezer Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Kahraman Sezer tarafından kuruldu.

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Pala tarafından kuruldu.

Yalıtımsız binalarda enerjinin yüzde 80'i ısınmaya harcanıyor!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit Satış ve Pazarlama Direktörü Erdil Dinçer konut ve iş yerlerinde yalıtım olmaması nedeniyle yüksek enerji harcamaları yapıldığını dile getirerek bu harcamaların yüzde 50 oranında azalabileceğini dile getirdi.

Nemsiz Yapı Yalıtım Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemsiz Yapı Yalıtım Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Solmaz tarafından kuruldu.

Besa Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besa Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamdi Adsız tarafından kuruldu.

Bakan Varank: Finansal piyasalardaki dalgalanmalar Türkiye ekonomisinin üretim gücünden ve sanayisinden bağımsız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, finansal piyasalardaki dalgalanmaların Türkiye ekonomisinin üretim gücünden ve sanayisinden bağımsız olduğunu belirtti.

yalıtımsız ve hatalı çatılar Haberi

yalıtımsız ve hatalı çatılar

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı ve yalıtım uygulamalarının standartlara uygun olarak yapılması halinde tüketici bütçesine önemli ölçüde katkı sağlayacağını vurguladı. 


Yavuz, enerji verimliliği konusunda son yıllarda önemli adımlar atıldığını belirterek, ÇATIDER'in bu konuda toplumsal bilinci artmasına katkı sağladığını açıkladı. Yaklaşık 1500 firmanın faaliyet gösterdiği çatı sektöründe 'merpen altı üretim' yapan firmalar bulunduğunu vurgulayan Yavuz, tüketicilere şu uyarüarda bulundu: "Uygun fiyatlı olduğu düşüncesiyle çatılarda merpen altı üretimle yapılan uygulamaların yarardan çok zarara neden olduğunu unutmamak gerekiyor. ÇATIDER'in yaptığı araştırmaya göre çatılarda yapılan yalıtım iyüeştirmelerine rağmen yaklaşık 7 milyon yalıtımsız ve hatalı çatının ülke ekonomisine verdiği zarar geçtiğimiz 10 yüda 26 milyar lira oldu." 


ÜÇ KAT FAZLA TÜKETİM 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel...