09 / 05 / 2024

yalova 2014 projeleri

yalova 2014 projeleri

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, uzun yıllar kent kimliği problemi yaşayan, markası olmayan ve elindeki kaynakları tüketen Yalova’nın sorunlarına neşter vuracaklarını söyledi. Salman Yalova için 40 proje hazırladıklarını belirtti...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor!

Karaderili Şirketler Group’un, 180 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 2014 yılında temelini attığı 2 bin 200 yatak kapasiteli Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor.

Akzirve Yalova ve Antalya'da yeni proje yapacak!

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, şirketin yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Maasfeh yeni yatırımların Yalova ve Antalya'da yapılacağını söyledi.

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Yalova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Yalova'da TOKİ İlkokulunun inşaatı tamamlandı!

İl Özel İdaresi kanalıyla Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Adnan Menderes Mahallesinde 2014 yılında yapımına başlanan TOKİ ilkokulu tamamlandı. Okul 2015/2016 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girecek.

Yalova Yolu'nda konut projeleri artacak!

İstanbul-Bursa İzmir Otoyolu daha açılmadan Yalova Yolu'nu hareketlendirdi. Büyükşehir'in projeleriyle Bursa'ya da yakınlaşan yolda konut projeleri artıyor.

Yalova'da 7 otel açılmak için gün sayıyor!

Yalova, Körfez Geçiş Köprüsü ve İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu projeleri ile özellikle turizm yatırımlarının odağı haline geldi. Şehirde son bir yılda yatak kapasitesinde yüzde 23 artış yaşandı...

Yalova'da ulaşım projeleri turizmi artırdı!

Yalova, Körfez Geçiş Köprüsü ve İstanbul - Bursa - İzmir Otoyolu projeleri ile özellikle turizm yatırımlarının odağı haline geldi. Yalova'da yatak kapasitesi yüzde 23 arttı.

Yalova Delmece Yaylası Tabiat Parkı imar planı askıda!

Bakanlığın 7 Ağustos 2014'te onayladığı Yalova Çınarcık İlçesi Teşvikiye Beldesi Delmece Yaylası Tabiat Parkı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı dün askıya çıkarıldı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

TeknoSA Yalova Star AVM’de mağaza açtı!

TeknoSA, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tek teknoloji perakendecisi olan TeknoSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı mağazalar ile mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

yalova 2014 projeleri Haberi

yalova 2014 projeleri


Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, uzun yıllar kent kimliği problemi yaşayan, markası olmayan ve elindeki kaynakları tüketen Yalova’nın sorunlarına neşter vuracaklarını söyledi. Çevre ve doğa kenti olan Yalova için 40 proje hazırladıklarını belirten Salman, kenti kongre, fuar, seminer ve turizm merkezi yapmak istediklerini ifade etti. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, uzun yıllar kent kimliği problemi yaşayan, markası olmayan ve elindeki kaynakları tüketen Yalova’nın sorunlarına neşter vuracaklarını söyledi. Çevre ve doğa kenti olan Yalova için 40 proje hazırladıklarını belirten Salman, kenti kongre, fuar, seminer ve turizm merkezi yapmak istediklerini ifade etti.


DÜNYA Gazetesi Bursa Bölge Temsilcisi Ömer Faruk Çiftçi’nin sorularını yanıtlayan Salman, yeryüzü cenneti Yalova’nın dünyada eşi benzeri olmayan bir kaplıcası olduğunu belirterek, “Türkiye’nin en küçük yüzölçümüne sahip kentiyiz. Yüzde 59’u...