19 / 05 / 2024

yalova belediyesi kentsel dönüşüm yetki belgesini aldımı

yalova belediyesi kentsel dönüşüm yetki belgesini aldımı

Yalova' nın Bağlarbaşı Mahallesi' ndeki 10 dönümlük araziye uygulanacak kentsel dönüşüm projesi ile ilgili yetki belgesi Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yalova Belediyesi' ne gönderildi....

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Yalova Belediyesi'nden zimmetine para geçiren vurguncu yakalandı!

Yalova Belediyesi'nde muhasebe departmanında çalışan Reşat Elgin'in, 1 milyon liradan fazla miktar parayı zimmetine geçirdiği ortaya çıktı. 1 milyon TL değerinde villa aldığı da öğrenilen Elgin, Denizli'de polis ekipleri tarafından yakalandı...

Yalova Belediyesi'nden hesabına para geçiren muhasebeci 1 milyon liraya villa aldı!

Yalova Belediyesi'nin muhasebe biriminde çalışan R.E. bir süre önce hesabına yüklü bir miktar para geçirip ortadan kayboldu. R.E'nin ortadan kayboluşunun ardından başlatılan soruşturmada kısa bir zaman önce 1 milyon TL değerinde villa aldığı ortaya çıktı...

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Yalova Belediyesi'nden mevzuata aykırı yapılarla ilgili açıklama!

Yalova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ömür Bayar, imar Mevzuatına ve Kıyı Mevzuatına aykırı olarak yapılan ve kaldırılması gündemde olan yapılarla ilgili açıklama yaptı.

Yalova’da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Yalova’da İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yalova’nın Kentsel Dönüşüm Stratejisi” konulu toplantıda kentsel dönüşüm hakkında katılımcılarla fikir alışverişi gerçekleştirildi…

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

yalova belediyesi kentsel dönüşüm yetki belgesini aldımı Haberi

yalova belediyesi kentsel dönüşüm yetki belgesini aldımı


Yalova'nın Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki 10 dönümlük araziye uygulanacak kentsel dönüşüm projesi ile ilgili yetki belgesi Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yalova Belediyesi'ne gönderildi.


Bakanlar Kurulu tarafından onaylandıktan sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edilen kentsel dönüşüm çalışmalarının resmen başlamasına imkan tanıyan yetki belgesi Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yalova Belediyesi'ne gönderildi. 10 dönümlük alan üzerinde gerçekleştirilecek olan dönüşümde Yalova Belediyesi'nin neler yapması gerektiği de belgede madde madde sıralandı. Riskli alan olarak belirlenen arazide belediye hak sahipleri ile görüşmelere başlayarak, anlaşılan binaların yıkımını hemen yapacak.


Star...