06 / 05 / 2024

yalova belediyesi kiralık arsa

yalova belediyesi kiralık arsa

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 18 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Yalova Belediyesi'nden hesabına para geçiren muhasebeci 1 milyon liraya villa aldı!

Yalova Belediyesi'nin muhasebe biriminde çalışan R.E. bir süre önce hesabına yüklü bir miktar para geçirip ortadan kayboldu. R.E'nin ortadan kayboluşunun ardından başlatılan soruşturmada kısa bir zaman önce 1 milyon TL değerinde villa aldığı ortaya çıktı...

Yalova Belediyesi'nden mevzuata aykırı yapılarla ilgili açıklama!

Yalova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ömür Bayar, imar Mevzuatına ve Kıyı Mevzuatına aykırı olarak yapılan ve kaldırılması gündemde olan yapılarla ilgili açıklama yaptı.

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Yalova Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova Belediyesi, Hacımehmet Köyü ve Kirazlı Köyü'nde yer alan 2 adet arsayı toplam 5 milyon 816 bin TL bedelle ihale ediyor. Arsaların ihalesi 27 Mayıs'ta yapılacak.

Yalova Belediyesi'nden 2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Mülkiyeti Yalova Belediyesi'ne ait olan Kirazlı, Hacımehmet,Bağlarbaşı ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde yer alan 4 arsa Yalova Belediyesi tarafından 22 Nisan Çarşamba günü saat 14:15'te ihale ediliyor.

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

YHT Pendik'te kiralık konut fiyatlarını yüzde 55 arttırdı!

İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik'te konut projelerine her gün yenisi ekleniyor..

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları arttı!

Yaz sezonun girmesiyle evlilik sezonu da açılmış oldu. Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu..

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

yalova belediyesi kiralık arsa Haberi

yalova belediyesi kiralık arsa

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 18 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

ARSA KİRAYA VERİLECEKTİR
Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığından:
1 - Belediyemize ait 259 Ada, 1 Parselde ki 6986,90 metrekare (Kocaeli İli ile Yalova ilini bağlayan ana yola cephe 84,70 metre, Kuzey yoluna 56,10 metre, batıdaki yola 14,50 metre, doğu cephesi 140 metre ) arsanın 10 yıllığına 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile kiraya verilecektir.
2 - İhale 18/05/2021 tarihinde Salı günü saat 14.00’da Belediye toplantı salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.
3 - İhalenin aylık kira bedeli 33.000,00 TL dir.
4 - İhaleye katılacaklar % 3 (118.800,00 TL) geçici teminatı ihale saatine kadar Belediye veznesine...