18 / 07 / 2024

Yalova Çiftlikköyde yaya köprüleri inşa ediliyor

Yalova Çiftlikköyde yaya köprüleri inşa ediliyor

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi 500 Evler Mahallesi’nde montajı tamamlanan köprü sayesinde mahalle sakinleri ve öğrenciler karşıya güvenli bir şekilde geçebilecek.

Yalova ve Gaziantep’te belediyeler 4 adet arsa satıyor!

 Yalova Çiftlikköy ve Gaziantep İslahiye Belediyesi tarafından imarlı arsa satılıyor. İşte ihaleyle satılacak gayrimenkullerle ilgili detaylar. 

3 ildeki 42 adet arsa satılıyor! Belediyeler fiyatları ve tarihleri açıkladı! 

Kırşehir Mucur, Aydın Didim ve Yalova Çiftlikköy'de yer alan toplam 42 adet arsa satılıyor. Peki hangi ilde arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihale tarihleri ve fiyatlar...

Milli Emlak'tan Yalova'da yüzde 20 indirimle 4 kat imarlı arsa!

Çiftlikköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

Yalova'da 6 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 11 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Çiftlikköy Belediyesi'nden Yalova'da arsa fırsatı!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan 451,44 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Sahil Mahallesi'nde yer alıyor.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da 2 arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy Sultaniye Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde tam yüzde 20 indirimle imarlı arsa satacak! 

Yalova Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yalova Çiftlikköy'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Sahil Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi, Yalova'da iki arsa satacak!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy ilçesinde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da dört arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Yalova Çiftlikköyde yaya köprüleri inşa ediliyor Haberi

Yalova Çiftlikköyde yaya köprüleri inşa ediliyor

Çiftlikköy Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın önderliğinde projeler hayata geçirilirken vatandaşın talepleri de bir bir gerçekleştiriliyor. Başkan Silpagar’a gelen talepler üzerine 500 Evler Mahallesi Atmaca Sokağı, Fatih Caddesi’ne bağlayacak bir köprü inşa edilmesi üzerine harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü, köprü çalışmalarına kısa sürede başlayıp son aşamaya getirdi. Vatandaşların geçişini kolaylaştıracak köprü 8 metre uzunluğunda ve 120 santim genişliğinde tasarlandı. Köprü çalışmaları ile birlikte yaklaşık 50 metre yol çalışması yapıldığını açıklayan Başkan Silpagar, “Vatandaşların talepleri bizim için her zaman öncelikli sıradadır. Biz bu göreve hizmet ve proje üretmek, eksikleri gidermek ve Çiftlikköy’ü kalkındırmak için geldik. Halkımızın rahat ve modern bir ilçede yaşaması için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Köprü çalışmaları son...