04 / 05 / 2024

yalova esenköy viyadük çalışmaları

yalova esenköy viyadük çalışmaları

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde 5 tünel ve 6 viyadük inşaatı için çalışmalara başlandı. Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, "Büyük bir proje olan bu çalışmanın ilimize ve beldemize hayırlı olmasını dilerim" dedi...

Milli Emlak'tan Yalova'da yüzde 20 indirimle 4 kat imarlı arsa!

Çiftlikköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

Kocaeli Derince'ye 2. viyadük!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye ikinci bir viyadük inşa ediyor.

Yalova Çiftlikköy'de 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Çiftlikköy Belediye Başkanlığı tarafından 4.6 milyon TL ihale bedeline sahip konut imarlı arsa satışa sunuluyor..

Yalova Çiftlikköy'de 4.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Yalova Çitflikköy Belediye Başkanlığı Kelebek Çayırı Mevkiinde yer alan gayimenkulü satışa çıkarıyor. Taşınmazın ihalesi 26 Temmuz'da gerçekleşecek.

Gaziantep Kemal Köker Viyadük Köprüsü yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, artık şehrin trafik yükünü kaldıramayan ve eskiyen Kemal Köker Viyadük Köprüsünü yıkıyor.

Kemal Köker viyadük köprüsü yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, trafik yükünü kaldıramayan Kemal Köker viyadük köprüsünü yıkma kararı aldı.

Yalova Çiftlikköy'de 9.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova Çiftlikköy Belediye Başkanlığı Kelebek Çayırı Mevkiinde yer alan 2 arsayı satıyor. İhale 31 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Bursa Selvili Cadde’nin ulaşımı viyadük ile rahatlayacak!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında Selvili Cadde’ye viyadük kazandırıyor.

Bursa'da yeni viyadük inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Selvili Cadde'de yeni viyadük inşaatına başladı. İnşaatın temel atma töreni gerçekleşti.

yalova esenköy viyadük çalışmaları Haberi

yalova esenköy viyadük çalışmaları


Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde 5 tünel ve 6 viyadük inşaatı için çalışmalara başlandı.


Nato yolunun Jandarma Komutanlığı bölgesinden sahil yoluna bağlanması beldenin turizmine bir darbe indirecekti. Bunu gören Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, bunun önüne geçmek için adete Ankara'nın yollarını aşındırdı. Bakanlarla, genel müdürlerle görüşen Kaptan, Nato yolu güzergahını Jandarma Komutanlığının arkasındaki dağlık bölüme çektirdi.


70 milyon TL maliyetli 5 tünel ve 6 viyadüğün inşaatına başlandı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, "Bizim için önemli olan beldemizin turizm potansiyelinin zarar görmemesi. Bunun için yapılan 5 tünel ve 6 viyadük projesinin çalışmalarına başlandı. Türkiye ölçeğinde bile büyük bir proje olan bu çalışmanın ilimize ve beldemize hayırlı olmasını dilerim"...