27 / 04 / 2024

yalova Terma City Otel

yalova Terma City Otel

Bülent Ersoy, önceki akşam Yalova'daki Terma City Otel'de sahneye çıktı. telin 650 metrekarelik ultra lüks kral dairesinde ağırlanan Ersoy, "Bugün burada Türk hamamına girdim. Ben de evime Türk hamamı yaptıracağım" dedi...

Karaderili Şirketler Grubu Terma Garden projesine start verdi!

Karaderili Şirketler Grubu'nun Yalova'daki ikinci yatırımı olan Terma Garden, 40 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek. Terma City'e gelen yoğun taleple Terma Garden projesine start veren grup, bu yatırımla termal turizmindeki iddiasını taçlandırmayı planlıyor. 

Terma Garden Yalova için düğmeye basıldı!

Hayata geçirdiği Terma City yatırımıyla dikkat çeken Karaderili Şirketler Grubu, Terma Garden Yalova için düğmeye bastı.

Yalova Terma City için 180 milyon dolar harcandı!

Yalova’ya 180 milyon dolarlık termal turizm yatırımı yapan Karaderili Şirketler Grubu’nun CEO’su Tevfik Talaş, 2020’de turizmin büyüme yılı olacağını belirterek yatırımların artacağını dile getirdi…

Terma City Otel ile Yalova'ya 180 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu, 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirdiği 2 bin 200 yatak kapasiteli Terma City Otel'i hizmete açtı...

Bülent Ersoy evine Türk hamamı yaptıracak!

Bülent Ersoy, önceki akşam Yalova'daki Terma City Otel'de sahneye çıktı. telin 650 metrekarelik ultra lüks kral dairesinde ağırlanan Ersoy, "Bugün burada Türk hamamına girdim. Ben de evime Türk hamamı yaptıracağım" dedi...

Yalova Terma City hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirilen, 2 bin 200 yatak kapasiteli, 5 yıldızlı termal otel Terma City açıldı...

Yalova Terma City 2019'da açılıyor!

Karaderili Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas,180 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Yalova Terma City'i 2019'un başında açmayı planladıklarını söyledi..

Yalova Terma City'de sona yaklaşıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Yalova Terma City'de sona gelindi.

Yalova Terma City'de sona yaklaşıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından 180 milyon dolarlık yatırım ile Yalova'da hayata geçirilen ve alanında Marmara'nın en büyüğü olan Yalova Terma City projesinde sona gelindi. 

Yalova’ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Yalova’da termal oteli bulunan Karaderili Grup, şimdi de otelin etrafındaki 250 dönümlük konut yatırımına hazırlanıyor. 500 milyon dolarlık Terma City projesinde 1.600 lüks konut bulunacak. 

Terma City aynı anda 19 kralı ağırlayabilecek!

Karaderili Şirketler Grubu’nun 180 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçirdiği Terma City Oteli, aynı anda 19 devlet başkanı ya da kralın konaklayabileceği şekilde tasarlandı.

Tekzen'in 34. mağazası Yalova'da açıldı!

Yapı market zinciri Tekzen, 34'üncü mağazasını Yalova KİPA AVM'de açtı

Tekzen 34'üncü mağazasını Yalova'da açtı!

34'üncü mağazasını Yalova'da açan Tekzen'in CEO'su Murat Gigin 35'inci mağazayı Tekirdağ'da açacaklarını söyledi

yalova Terma City Otel Haberi

yalova Terma City Otel

Türk sanat müziğinin güçlü sesi Bülent Ersoy, önceki akşam Yalova'daki Terma City Otel'in açılış töreninden sonra sahneye çıktı ve izleyicilerine muhteşem bir gece yaşattı.

Sabah'tan Okan Filizçay'ın haberine göre; Diva Ersoy, otelin 650 metrekarelik ultra lüks kral dairesinde ağırlandı.

İspanya tatilinde bolca güneşlendiğini söyleyen Bülent Ersoy, "Magazine yakalanmamak için İspanya'yı tercih ettim. Ben hiç mayo giymeden yanıyorum orada, çıplaklar kampında" dedi.

Öte yandan sahneye çıktığı termal otele saatler öncesinde giden Ersoy; "Bugün burada Türk hamamına girdim. Ben de evime Türk hamamı yaptıracağım" diye konuştu.
 

Yalova Terma City hizmete açıldı!