18 / 05 / 2024

yalova villa alan muhasebeci

yalova villa alan muhasebeci

Yalova Belediyesi'nde muhasebe çalışanı R.E.'nin yüklü miktarda parayı zimmetine geçirerek kısa süre önce yaklaşık 1 milyon lira değerinde villa aldığı öğrenildi.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Yalova'da ticaret alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 29 Eylül'de!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 790 metrekare olarak belirtildi.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Milli Emlak'tan Yalova Çınarcık'ta arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Yalova'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Yalova İli, Altınova ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Demre'de doğal sit alanına inşa edilen villa yıkılıyor!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda, koruma altındaki birinci derece doğal sit alanında, koronavirüsü salgını süreci fırsat bilinerek 48 saatte inşa edilen kaçak villa sahibi tarafından kaldırılıyor. Söküm işleminin ardından hafriyat alandan toplanacak...

Demre'deki doğal sit alanına kaçak villa inşa ettiler!

Antalya'nın Demre ilçesinde birinci derece doğal sit alanı içerisinde koronavirüsü fırsat bilerek kaçak villa inşa ettikleri ortaya çıktı. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, villanın yıkılacağını açıkladı.

Antalya Demre'de sit alanına inşa edilen villa mühürlendi!

Antalya Demre'de koruma altındaki birinci derece doğal sit alanında salgını fırsat bilip, kaçak villa inşa edildi. Belediye tarafından villa mühürlenirken, yıkılacağı da belirtildi...

Yalova'da zimmetine para geçiren muhasebeci 1 milyonluk villa almış!

Yalova Belediyesi'nde muhasebe çalışanı R.E.'nin yüklü miktarda parayı zimmetine geçirerek kısa süre önce yaklaşık 1 milyon lira değerinde villa aldığı öğrenildi.

Yalova Belediyesi'nden hesabına para geçiren muhasebeci 1 milyon liraya villa aldı!

Yalova Belediyesi'nin muhasebe biriminde çalışan R.E. bir süre önce hesabına yüklü bir miktar para geçirip ortadan kayboldu. R.E'nin ortadan kayboluşunun ardından başlatılan soruşturmada kısa bir zaman önce 1 milyon TL değerinde villa aldığı ortaya çıktı...

Kemer Country'de spor alanına villa yapımına izin veren plan değişikliği TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İstanbul'da özel spor alanı olan bir arazide villa yapımına izin veren plan değişikliğini meclis gündemine taşıdı...

Tarkan Almanya'ya taşınıyor!

Geçtiğimiz yıl Köln yakınlarında  3 milyon TL'ye lüks villa alan Tarkan Almanya'ya taşınıyor. Megastar oturma izni için Alman Başkonsolosluğu'na başvuru yaptı.

yalova villa alan muhasebeci Haberi

yalova villa alan muhasebeci


Yalova Belediyesi'nde muhasebe biriminde çalışan, evli ve 2 çocuk babası R.E., 3 gün önce öğle molasına çıktı. Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, belediyenin karşısında bulunan otoparka park ettiği aracına binen R.E., kayıplara karıştı. R.E.'ye cep telefonu numarasından da bir türlü ulaşamayan Yalova Belediyesi yetkilileri, belediyenin banka hesaplarını inceledi. Yapılan incelemede, R.E.'nin bir paravan inşaat şirketi kurduğu ve bu şirketin hesabına para aktarıldığı belirtildi. Bunun üzerine tüm muhasebe kayıtlarını inceleyen Yalova Belediyesi yetkilileri R.E. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yalova Belediyesi'nce, İçişleri Bakanlığı'ndan Mülkiye Müfettişi ve Sayıştay'dan denetçi talep edilerek açılan soruşturma derinleştirildi. Yapılan ilk incelemelerden sonra Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Şenay Reyhan Kaş da açığa alındı.

1 MİLYON TL DEĞERİNDE VİLLA ALMIŞ 


Yapılan incelemelerde R.E.'nin 8-9 ay önce Yalova...