14 / 05 / 2024

yalova yeni hal nerede inşa edilecek

yalova yeni hal nerede inşa edilecek

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi! 117 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi... 117 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Yalova projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yalova projesinde son dakika! O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ Yalova projesinde son dakika... O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu... İşte Yalova TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Yalova projesi için tarih belli oldu! 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesi için tarih belli oldu... 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 31 Mart'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Yalova'ya 304 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 yeni konut inşa edecek.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Yalova yeni hal projesi için yer tahsisi yapıldı!

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

TOKİ'den Yalova'ya 130 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yalova'da 130 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

yalova yeni hal nerede inşa edilecek Haberi

yalova yeni hal nerede inşa edilecek

Yalova Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile Yalova Belediyesi arasında gerçekleştirilen yazışmalar ve birebir görüşmeler sonucunda Kazimiye Köyünde bulunan mera vasıflı iken hazine adına tescil edilen 131 bin metrekarelik dev alan Yalova Belediyesine tahsis edildi.

Konu hakkında açıklamalar yapan Başkan Vefa Salman; “Bakanlık ile yaptığımız yazışmalar sonrasında konu ile ilgili olarak bizzat giderek gerekli görüşmeleri yaptık. Görüşmeler neticesinde Kazimiye Köyünde mera vasıflı alan iken hazine adına tescil edilen 131.440 metrekarelik alanı ‘Hal, Mezbaha, Besihane, Hayvan Pazarı ve Hayvan Barınağı’ yapılmak üzere belediyemize bakanlık tarafından ön tahsisini gerçekleştirildi. Ön tahsis süresi içerisinde projelerimizi bakanlığa sunacağız. Sunduğumuz bu projeler hakkında vatandaşlarımızla paylaşımlarda bulunacağız. Proje aşamasını en kısa sürede tamamlayarak her gün gelişip ve büyüyen...