17 / 05 / 2024

Yalovada Hangar iskele ve ilave donatım rıhtımı-yüzer havuz toplantısı

Yalovada Hangar iskele ve ilave donatım rıhtımı-yüzer havuz toplantısı

ÖZATA TERSANECİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından Yalova Altınova'da ilave hangar, iskele ve donatım rıhtımı ile yüzer havuz projesi toplantısı 11 Haziran 2015 günü 16:00'da yapılacak.

Kocaeli Başiskele Semt Konağı hizmete açılıyor!

Başiskele Belediyesi’nin örnek projelerinden Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nin üçüncüsü olan Yeşilkent Semt Konağı dün saat 18.00'da hizmete açıldı.

Başiskele Yeşilkent Semt Konağı yarın açılacak!

Başiskele Belediyesi’nin örnek projelerinden Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezlerinin üçüncüsü Yeşilkent Semt Konağı 6 Eylül Pazar günü açılacak.

Başiskele’de elektrik hatları yeraltına alınıyor!

Başiskele Yeşilkent mahallesi Mahmut Çavuş, Manzara ve Ayazma caddelerini kapsayan yaklaşık bir kilometrelik alanda elektrik hatları yapılan çalışmayla yer altına alınıyor. Bölgede kaldırımlar da yenilendi.

Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Başiskele Belediyesi, artan yapılaşma ve nüfusla birlikte daha sağlıklı ulaşım sağlayabilmek için planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele Belediyesi tarafından yeni imar yollarının açılmasına da devam ediliyor.

Başiskele Mehmetağa'da dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Başiskele Mehmetağa Mahallesi'nde 4 bin metrekare alan kent merkezi olarak planlanarak istimlak edildi ve 8 binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkımları gerçekleştirildi.

Başiskele Mehmetağa Mahallesi'ne kent meydanı yapılıyor!

Başiskele ilçesinde şuyulandırma çalışmalarının tamamlandığı, yeni imar yollarının açıldığı, kent estetiği açısından örnek cadde ve sokakların, yeni parkların yapıldığı Mehmetağa Mahallesi Başiskele’de değişimin yaşandığı mahalleler arasında yer alıyor.

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni sosyal alanlar yapıyor!

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Vezirçiftliği Mahallesi, Paşadağ Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesi’nde gençlerin spor yapmalarına olanak sağlayacak futbol sahaları yapımı için çalışma başlattı.

Başiskele'de cadde ve sokaklarda asfalt çalışması!

Başiskele Belediyesi altyapı sorunu olmayan ve yatırım programına aldığı yollan asfaltlamaya devam ediyor. Başiskele Belediyesi imar planlarına göre açılan yolların asfaltlanmasını gerçekleştiriyor.

Başiskele Semt Konağı inşaatında sona gelindi!

Sosyal ve kültürel anlamda pek çok ihtiyacı karşılayacak semt konaklarından bir yenisinin daha yapımını tamamlayan Başiskele Belediyesi Yeşilkent Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni önümüzdeki günlerde açmayı planlıyor.

Başiskele Bahçecik Emniyet Binası'nda sona gelindi!

Başiskele Belediye Başkanı İsmail Ayaz, belediye tarafından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen polis merkezinde incelemelerde bulundu. Bahçecik Polis Merkez amirliğinde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Başiskele'ye yeni modern polis merkezi!

Başiskele Belediyesi tarafından tahsis edilen arazide İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan polis merkezinin, sadece Kocaeli’nin değil, Türkiye’nin en modern polis merkezlerinden birisi olması bekleniyor.

İzmir'de viyadük inşaatında iskele çöktü!

Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi'ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sınasında çelik konstrüksiyon iskele yıkıldı. 4 işçi enkaz altında kaldı, çok sayıda yaralı var...

Başiskele Belediye hizmet binası inşaatı şekillendi!

Hızla gelişen ve değişimin yaşandığı Başiskele’nin Kent Meydanı ve Belediye hizmet binası da şekillenmeye başladı. Proje tamamlandığında ilçenin çekim merkezi haline gelecek.

Yalovada Hangar iskele ve ilave donatım rıhtımı-yüzer havuz toplantısı Haberi

Yalovada Hangar iskele ve ilave donatım rıhtımı-yüzer havuz toplantısı

ÖZATA TERSANECİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından Yalova İli, Altınova İlçesi, Hersek Mah., Kumluk Mevkii adresinde faaliyet göstermekte olan tersaneye ilave olarak "İLAVE HANGAR, İSKELE VE DONATIM RIHTIMI İLE YÜZER HAVUZ” projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için ÇevreselEtki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Hersek Mahallesi Kahvehanesi


Toplantı Yerinin Adresi: Hersek Mahallesi Kahvehanesi Altınova / YALOVA


Toplantı Tarihi: 11.06.2015


Toplantı Saati: 16.00


Proje Sahibi: ÖZATA...