04 / 05 / 2024

Kocaeli Başiskele'ye yeni modern polis merkezi!

Kocaeli Başiskele'ye yeni modern polis merkezi!

Başiskele Belediyesi tarafından tahsis edilen arazide İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan polis merkezinin, sadece Kocaeli’nin değil, Türkiye’nin en modern polis merkezlerinden birisi olması bekleniyor.



Başiskele Belediyesi tarafından tahsis edilen arazide İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan polis merkezinin, sadece Kocaeli’nin değil, Türkiye’nin en modern polis merkezlerinden birisi olması bekleniyor.


Başiskele Belediyesi'nin tahsis ettiği ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından projelendirilen 4 dönümlük arazide yapımı tamamlanma aşamasına gelen Bahçecik Polis Merkezi Amirliği binasına son rötuşlar yapılıyor. Kentteki diğer polis merkezlerine nazaran son derece modern ve teknolojik olarak yapılan binada asayiş, güvenlik hizmetleri ve büro hizmetleri verilecek.


VATANDAŞA HİZMET 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'de bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin görüldüğü Başiskele'de ilçe halkının huzur ve güvenliği için çalışan emniyet teşkilatına verdiği destekle hem emniyet teşkilatı hem de vatandaşlar tarafından takdir gören Başkan Ayaz, her zaman vatandaşa hizmeti ön planda tuttuğunu söyledi. 


TAMAMLANMA AŞAMASI 

Hizmetler kapsamında Başiskele Belediyesi'ni tahsis ettiği Seymen Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bin metrekare kapalı alanı bulunan Bahçecik Polis Merkez amirliğinde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Şimdi çevre düzenlemesi için çalışma gerçekleştiren Başiskele Belediyesi ekipleri perde duvar çalışmalarını da tamlayarak peyzaj çalışmalarına başladı. 


MODERN BİNA

Daha önce 1989 yılında Bahçecik Belde Belediyesi yanında hizmet veren Polis Merkezi depremden sonra Bahçecik Seymen Cami yanında bulunan PTT hizmet binası üst katında faaliyetine devam etmiş, 2004 yılında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ihale edilerek Karşıyaka Barbaros Mahallesi'nde yeni binasına taşınarak hizmet vermeye başlamıştı. Şimdi ise Bahçecik Polis Merkezi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın girişim ve gayretleriyle Seymen Mahallesi'nde belediyenin kendi imkanları ile inşa ettiği modern binasında hizmet verecek.


RAHATLAMA OLACAK 

İki buçuk kattan oluşan Bahçecik Polis Merkezi'nden sorumluluk bölgesinde bulunan 14 mahalle, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetleri, asayiş ve büro hizmetlerini alacak. Modern ve teknolojik donatıyla inşa edilen Polis Merkezi İlçe Emniyet Müdürlüğünü de büyük ölçüde rahatlatacak.


Manşet Kocaeli


Geri Dön