20 / 05 / 2024

yalovam derneği istanbul öğrenci yurdu projesi

yalovam derneği istanbul öğrenci yurdu projesi

Yalovam Yalovalılar Derneği Başkanı Kenan Baş yaptığı açıklamada, İstanbul Fatih'te Yalova Belediyesi'ne ait arsada hayata geçirilecek olan Öğrenci Yurdu projesinin takipçisi ve destekçisi olduklarını söyledi.

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

15 Temmuz Derneği'nden, Kanal İstanbul'a destek yürüyüşü!

15 Temmuz Birliğini ve Beraberliğini Yaşatma Derneği, Kanal İstanbul'a destek yürüyüşü düzenledi.

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 10 milyon TL bağış yaptı...

Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Derneği'nin başkanı oldu!

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Komşuları Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilgili detayları paylaştı....

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 12.5 bin TL bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 12 bin 500 TL bağış yaptı.

Türk Serbest Mimarlar Derneği Çalıştayı bu sene İstanbul'da yapıldı!

SMD’ler Çalıştayı, 8 Nisan 2017 tarihinde Kalebodur sponsorluğunda, Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD), İstanbul Serbest Mimarlar Derneği ve İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyelerinin katılımıyla İstanbul Kalebodur Merkez Binası’nda yapıldı.

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği sergisi 19 Ocak'ta!

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, 19 Ocak’ta Teşvikiye’deki FMV’na ait Galeri Işık’ta, üyelerinin projelerinden oluşan bir sergi açıyor.

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, Le Corbusier’yi Ankara’da ağırlıyor!

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünün fotoğraflarını önce mart ayında açılan bir sergi ile İstanbul’da, ardında da nisan ayında İzmir’de izleyicilerle paylaşmıştı.

Emlak Konut GYO'dan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne bağış!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 8 milyon TL bağış yaptı.

İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği basın toplantısı 29 Ocak'ta!

Mehmet Sadıkoğlu liderliğinde kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Mühendisleri Derneği (AYİD) tüm inşaatçıları aynı çatı altında toplamak suretiyle 29 Ocak 2015 Perşembe günü basın toplantısı düzenliyor.

Enerji Tasarrufu Derneği kuruldu!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) tarafından yapılan açıklamaya göre, Derneğin hizmet kapsamı Türkiye'de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek olacak...

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

yalovam derneği istanbul öğrenci yurdu projesi Haberi

yalovam derneği istanbul öğrenci yurdu projesi


Yalovam Yalovalılar Derneği Başkanı Kenan Baş, İstanbul Fatih'te Yalova Belediyesi'ne ait arsada hayata geçirilecek olan Öğrenci Yurdu projesinin takipçisi ve destekçisi olduklarını söyledi. 

Yalovam Derneği Başkanı Kenan Baş, İstanbul Fatih'te bulunan Yalova Belediyesi'ne ait arsada yurt projesinin hayata geçirilmesi için çalışmaların devam ettiğini ve kendilerinin de bunun takipçisi olduğunu belirterek, imar planı çalışmalarının yapıldığını söyledi. 


1971 yılında zamanın Belediye Başkanı rahmetli Rahmi Üstel tarafından İstanbul'un Fatih ilçesinde öğrenci yurdu amaçlı 314 metrekare arsa aldığını belirten Dernek Başkanı Kenan Baş, arsanın süreç içerisinde unutulduğunu ancak gelinen aşamada imar planları tamamlandığını söyledi. Baş, " Yalovam Derneği olarak öğrenci yurdu projesinin yapımına da katkı sağlamayı ve bir an önce hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaların tamamlanmasını bekliyoruz.4 katlı olan planda 13 oda bulunuyor ve 39...