04 / 05 / 2024

Yalovaya 22 Arap Köyü

Yalovaya 22 Arap Köyü

Arap fonları Yalova ve İstanbul'da 3 milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Merosa'nın Başkanı Katipoğlu, "Yalova'ya 22 Arap Köyü kuruyoruz. Levent'te Sapphire'in karşısına da plaza yapacağız" dedi.

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Arap yatırımcıların gözü Türkiye'deki gayrimenkullerde!

TÜRAP ve TurabExpo 16. Türk - Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi Türk garimenkul sektöründeki firmalarla bir araya getirecek.

10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi 22- 24 Nisan'da!

10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi 22- 24 Nisan tarihleri arasında Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Fuarda dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakışlar tartışılacak.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 22 Nisan'da!

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirversi 22-24 Nisan 2016 tarihleri arasında HİLTON CONVENTION CENTER-İSTANBUL'da gerçekleşecek. Zirvede Türkiye, Arap Coğrafyası ve Dünyadaki gayrimenkul sektörünün geleceğini tartışacak.

Yabancıların gayrimenkul edinimi yüzde 22.3 azaldı!

Arap yatırımcıların ilgisiyle yükselmeye başlayan gayrimenkul satışlarında da gerileme yaşanıyor. Yabancıların gayrimenkul edinimi bu yılın ilk 5 ayında yüzde 22.3 düşerek 1.3 milyar dolar oldu.

TURAB'tan Cidde’ye Türk Ticaret Merkezi!

26 Mayıs’ta başlayacak 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na 22 Arap ülkesinden 500 işadamı katılacak, 100 Türk firmasının da organizasyonda katılımcı olarak yer alacak.

Merosa City 2 milyar dolar yatırımla hayata geçiriliyor!

Arap fonları Yalova ve İstanbul'da 3 milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Fonları getiren Merosa'nın Başkanı Katipoğlu, "Yalova'ya 22 Arap Köyü kuruyoruz" dedi...

Yalova'ya 22 Arap Köyü, Sapphire'in karşısına plaza!

Arap fonları Yalova ve İstanbul'da 3 milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Merosa'nın Başkanı Katipoğlu, "Yalova'ya 22 Arap Köyü kuruyoruz. Levent'te Sapphire'in karşısına da plaza yapacağız" dedi.

2.Türk-Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi 1-4 Aralık'ta!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği İzmir Şubesinin düzenlediği 2.Türk - Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesine, 22 Arap ülkesinden 600 kişilik alım heyeti katılacak...

600 Arap işadamı İzmir'e geliyor!

Türk-Arap ülkeleri İşadamları Derneği'nin (TURAB) 1-4 Aralık tarihlerinde düzenleyeceği "2. Türk-Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi" tanıtım toplantısı yapıldı. Zirveye 22 Arap ülkesinden katılacak temsilcilerle işbağlantıları kurulması hedeflendi

22 ülkeden 600'e yakın iş adamı Çeşme'ye geliyor!

Çeşme'de, bu yıl ikincisi 1-4 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek Türk-Arap Gıda Zirvesi'ne 22 ülkeden 600'e yakın iş adamının katılacağı bildirildi. Zirvede yüksek miktarda ticari bağlantı bekleniyor.

2014 Arap ülkeleri turizm başkenti Erbil seçildi!

Kahire'de 2012 yılında 22 Arap ülkesinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 2014 Arap ülkeleri turizm başkenti Erbil seçildi...

Bursa'da 22 Arap ülkesinin katılımıyla turizm buluşması gerçekleştirilecek!

Arap turist ve turizmcilerini Türkiye'ye çekmek amacıyla Bursa'da 22 Arap ülkesinin katılımıyla turizm buluşması yapılacak

Yalovaya 22 Arap Köyü Haberi

Yalovaya 22 Arap Köyü


İki yıl önce Körfez'in önde gelen isimlerine Andalusia isimli villa projesi yapan Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık, 3 milyar dolarlık yeni yatırım için Arap fonları getiriyor. 


Türkiye'nin yaşadığı istikrar ortamının Arap fonlarının yeni yatırımlarına cesaret verdiğini söyleyen Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Katipoğlu, yeni başlayacakları en önemli projenin Yalova'da 6 milyon metrekarelik arazi üzerine yapılacağını söyledi. 


Çok ortaklı projeyle ilgili Arap fonlarına danışmanlık yaptıklarını belirten Katipoğlu, "Arsa sahibinin de hasılat paylaşımı yöntemiyle ortak olacağı Merosa City projesinin 2 milyar dolarlık yatırım bütçesi var. Üniversite, hastane, alışveriş merkezi ve 22 Arap köyünün olacağı proje 10 yılda bitecek" diye konuştu. 


Katipoğlu, Levent'te Sapphire'in karşısındaki alana 840 milyon dolarlık plaza yapılacağını da söyledi. 


Projedeki Arap köylerinin mahalle tarzında inşa edileceğini bildiren Katipoğlu, "Merosa'nın...