15 / 06 / 2024

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi, Haydar Yamaç Yönetim Kurulu Başkanlığı, Münir Şahin ve N.Anwar Ahmad Abed Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 120 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Emniyettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yamaç tarafından kuruldu.

Duopan Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Duopan Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Bulgurlu ve Yamaç Egin ortaklığında kuruldu.

Elazığ'da dayanıksız yapılar elden geçirilmeli!

Elazığ'da dün 5,6’lık bir deprem meydana geldi. Can kaybı yaşanmadı fakat uzmanların açıklaması korkuttu. Afet Uzmanı Dr. Kaptan “Doğu Anadolu Fayı KAF gibi davranmaya başladı. Ama Elazığ’da yeni binalar bile yamaçlara yapılıyor. Bu da riski ve etkisini artırıyor” diye konuştu.

İzmir'in yapı envanteri çıkarılacak! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentin yapı envanterinin çıkarılacağını belirterek,  “Depremin ardından gördük ki daha sert yamaç ve kayalık zeminlere kent kurulumu yapmalıyız” dedi.

Kocaeli Kapanca Sokak'taki tarihi yapılar koruma altına alındı!

Kocaeli’nin Akçakoca Mahallesi’nde bir yamaçta bulunan Tarihi Kapanca Sokağı'ndaki 19. yüzyıl mimarisinin özelliklerini taşıyan ahşap yapılar koruma altına alındı.

Bafra'da yamaç paraşütü tesisi yaptırılacak! İhalesi 9 Kasım'da!

Samsun'un Bafra ilçesinde yamaç paraşütü tesisi yaptıracak. Tesis ihalesi 9 Kasım 2018 tarihinde saat 11.00’da yapılacak...

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

Arizona Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arizona Yapı İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çağman Şengörenoğlu tarafından kuruldu. 

Yamaç Yapı'dan 2 yeni dönüşüm projesi geliyor!

Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Kağıthane'de iki yeni kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Haydar Yamaç: Gençler kira öder gibi ev sahibi olmak istiyor!

Sektör temsilcilerinden Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, konut satış rakamlarına ilişkin görüşlerini paylaştı. Yamaç, ''Gençler kirada oturmak yerine kira öder gibi ev sahibi olmak istiyor'' dedi. 

Yamaç Yapı İstova Kağıthane fiyat 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen İstova Kağıthane projesi Yamaç Yapı imzası taşıyor. Proje 500 adet konut ve 100 adet ticari birimden oluşuyor. İşte Yamaç Yapı İstova Kağıthane fiyat 2017...

Babadağ teleferik projesinin ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezine ev sahipliği yapan Babadağ'da teleferik projesinin ihalesi yapıldı.

Adana Ziyapaşa Concept projesi 2018'de teslim!

Yamaç Gayrimenkul Yapı Geliştirme (Yamaç GYG), Adana kent merkezinde üç ay önce temelini attığı Ziyapaşa Concept yükselmeye devam ediyor.

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi Haberi

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi, Haydar Yamaç Yönetim Kurulu Başkanlığı, Münir Şahin ve N.Anwar Ahmad Abed Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 120 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Emniyettepe Mahallesi'nde kuruldu.


Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri ,,alış veriş merkezleri,okul,hastane,otel,hava meydanları ,limanlar ve tesisleri,rıhtımlar,demiryolları,sulama kanalları,yol , her türlü sinai ve ticari tesis taahhütlerine iştirak etmek ,taahhüt etmek, yapmak,yaptırmak, inşa etmek,inşa ettirmek ve bu işlerin projelerini yapmak, yaptırmak,işletmek , kiraya vermek , kat karşılığı bina yapmak, yaptırmak,satmak , almak ,mimarlık ve mühendislik...