07 / 05 / 2024

Yamaç Yapı İstova proje fiyatları

Yamaç Yapı İstova proje fiyatları

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen İstova Kağıthane projesi Yamaç Yapı imzası taşıyor. Proje 500 adet konut ve 100 adet ticari birimden oluşuyor. İşte Yamaç Yapı İstova Kağıthane fiyat 2017...

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yamaç tarafından kuruldu.

Duopan Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Duopan Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Bulgurlu ve Yamaç Egin ortaklığında kuruldu.

Elazığ'da dayanıksız yapılar elden geçirilmeli!

Elazığ'da dün 5,6’lık bir deprem meydana geldi. Can kaybı yaşanmadı fakat uzmanların açıklaması korkuttu. Afet Uzmanı Dr. Kaptan “Doğu Anadolu Fayı KAF gibi davranmaya başladı. Ama Elazığ’da yeni binalar bile yamaçlara yapılıyor. Bu da riski ve etkisini artırıyor” diye konuştu.

İzmir'in yapı envanteri çıkarılacak! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentin yapı envanterinin çıkarılacağını belirterek,  “Depremin ardından gördük ki daha sert yamaç ve kayalık zeminlere kent kurulumu yapmalıyız” dedi.

Kocaeli Kapanca Sokak'taki tarihi yapılar koruma altına alındı!

Kocaeli’nin Akçakoca Mahallesi’nde bir yamaçta bulunan Tarihi Kapanca Sokağı'ndaki 19. yüzyıl mimarisinin özelliklerini taşıyan ahşap yapılar koruma altına alındı.

Bafra'da yamaç paraşütü tesisi yaptırılacak! İhalesi 9 Kasım'da!

Samsun'un Bafra ilçesinde yamaç paraşütü tesisi yaptıracak. Tesis ihalesi 9 Kasım 2018 tarihinde saat 11.00’da yapılacak...

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

İstova Kağıthane'de teslimler Temmuz 2020'de!

Yamaç Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi Kağıthane'de hayata geçirilen İstova Kağıthane projesi 5.800 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin Temmuz 2020'de yapılması planlanıyor.

İnşaat sektörü büyümesini sürdürecek!

İnşaat sektörü ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 6,9 büyüme rakamına ulaştı. İnşaat sektörü temsilcilerinden Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil ve Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç’ın değerlendirmelerini yaptı...

İnşaat sektörü yeni kampanyalarla canlanacak!

Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil ve Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, konutta yeni kampanya ve KDV indirimi ile görüşlerini paylaştı... 

İnşaat sektörü imar barışı için ne diyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin detaylarını paylaştığı imar barışı tasarısı ile ilgili Kiler GYO Genel Müdürü Gürdil ve Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yamaç görüşlerini paylaştı...

İstova, 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan İstova projesi Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçiriliyor...

Yamaç Yapı'dan 2 yeni dönüşüm projesi geliyor!

Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Kağıthane'de iki yeni kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Yamaç Yapı İstova proje fiyatları Haberi

Yamaç Yapı İstova proje fiyatları


İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen İstova Kağıthane projesi 5 katlı dört blok halinde yükseliyor. 80 bin metrekare alanına sahip Kağıthane İstova projesi Yamaç Yapı imzası taşıyor. 


1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen  İstova Kağıthane projesinde dairelerin yanı sıra sauna, fitness, yüzme havuzu, toplantı salonu, spor salonu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor. 


Yamaç Yapı İstova Kağıthane fiyat 2017!


İstova Kağıthane projesinde dairelerin  metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Aralık 2018'de teslimlerin gerçekleşeceği İstova Kağıthane projesi toplam 500 adet konut ve 100 adet ticari birimden oluşuyor. 


Tel:0212 294 71 47

Web:http://istova.com/

Pınar...