13 / 05 / 2024

Yamaçevler projesi

Yamaçevler projesi

CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü Yamaçevler, Tepekule ve Hükümet Konağı projelerine onay geldi. İlçe sakinlerinin de merakla beklediği projeler yakında hayata geçirilecek

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

13 Aralık'ta temeli atılacak olan KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinde kaç konut yer alacak? Aydınlık Evler  KİPTAŞ projesi ne kadar mal olacak? İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Pendik KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesinde kaç konut yer alacak? Pendik Arkatlı Evler projesi ne kadar mal olacak? İşte Pendik Arkatlı Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

KİPTAŞ Çınar Evler Projesi'nde çatılar kapanmaya başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar hızlandı.  Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları yapılıyor!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde kaba ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvurular başladı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvuru süreci başladı. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona erecek.

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

Altınordu’daki Belde Evler Projesi yıkılıyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evler Projesi için yıkım kararı alındı. Proje sahipleri bu kapsamda dava açtı ve mahkemeler projenin devam etmesi yönünde karar verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler projenin yapı ruhsatını iptal etti ve yıkım kararı aldırdı.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Yamaçevler bölgesinin yeni silueti gün yüzüne çıkarken belediye yetkilileri ile hak sahipleri arasında görüşmeler başladı.

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

Ankara Yamaçevler'e dönüşümle 4 bin konut!

Ankara Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi olan Yamaçevler’in yeni silueti gün yüzüne çıktı. Bölgeye dönüşümde 4 bin konut inşa edilecek.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yamaçevler'de başlayan dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Yamaçevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Yamaçevler’de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte gecekondu bölgesine gelerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, yıkım çalışmalarına başlandı.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başladı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın üzerinde hassasiyetle durduğu Yamaçevler gecekondu bölgesinin Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesiyle bölgede çalışmalara hız verildi.

Yamaçevler projesi Haberi

Yamaçevler projesi

CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü Yamaçevler, Tepekule ve Hükümet Konağı projelerine onay geldi. İlçe sakinlerinin de merakla beklediği projeler yakında hayata geçirilecek.


Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne 15 Haziran'da çıkan CHP'li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ilçenin en önemli üç projesi için destek istemişti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki yaklaşık yarım saatlik görüşmenin ardından Yamaçevler için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tepekule için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Hükümet Konağı içinse İçişleri Bakanlığı devreye girdi.


BAKANLAR KURULU'NDA

Üç proje ile ilgili önemli yol kat ettiklerini belirten Başkan Fethi Yaşar, "Üç konunun üçü de şu anda gündeme girdi görünüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı geçen haftalarda ziyaret ettim, Yamaçevler Projesi imzalandı ve Bakanlar Kurulu'na teslim edildi. Bu aylarda...