04 / 05 / 2024

yaman group plaza nova bornova

yaman group plaza nova bornova

Bornova'da yükselen Plaza Nova Evleri'nde fiyatlar 195 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Niazi Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niazi Group Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Fraıdoon Niazi ve Yaman Niazi ortaklığında kuruldu.

Ymn Group İnşaat Malzemeleri İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Ymn Group İnşaat Malzemeleri İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Bayrampaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Hikmet Yaman tarafından kuruldu.

MDS Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MDS Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohmmad Aldepss ve Yaman Nadam ortaklığında kuruldu.

Maxad Group İç ve Dış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxad Group İç ve Dış İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ali tarafından 30 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi, Tansel Caddesi, Cennet Oto Plaza'da kuruldu.

Lider Group basın toplantısı ertelendi!

20 Kasım 2015 tarihinde Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde Kaya Ramada Plaza Beylikdüzü İstanbul'da gerçekleşecek olan basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Kozyatağı'nda prestijli ofis projesi: Mermerler Plaza!

İnşaat sektöründe adını kalite ve güvenle duyuran Kılıçoğlu Group; İstanbul'daki 3. büyük gayrimenkul projesi olan Mermerler Plaza ile Kozyatağı'nda prestijli ofis arayanları bekliyor.

Kılıçoğlu Levent'te plaza projesine başlayacak!

Kılıçoğlu Group, Levent'te yeni bir plaza projesine başlayacak. 5 bin metrekarelik alanda yükselecek proje Nisan 2015'te start alacak..

Mermerler Plaza'da metrekare satış fiyatları 6 bin 500 dolardan başlıyor!

Mermerler Plaza'yı satış ve kiralamalara açacak Ofis pazarına 2009 yılında Hukukçular Towers ile hızlı giren Kılıçoğlu Group & Senatör Gayrimenkul'ün, inşaatına başladıkları 3 ofis projesinin satış ve kiralamalarına kasım ayında başlayacak.

Mermerler Plaza Mart'ta tamamlanacak!

KILIÇOĞLU Group, Kozyatağı'nda 41 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği Mermerler Plaza'nın inşaatında sona geliyor. Sivil kentsel dönüşüm çalışmalarına örnek olarak gösterilen Mermerler Plaza Mart'ta tamamlanacak...

Kılıçoğlu Group Mermerler Plaza’da sona geliniyor!

Kılıçoğlu Group’un 41 milyon dolarlık yatırımla Kozyatağı’nda hayata geçirmeye hazırlandığı ve LEED GOLD sertifikasını alan ve sivil kentsel dönüşüm örneği olarak gösterilen projenin iki bloğu bankalar ve restoranlara kiralanacak...

Mermerler Plaza Kozyatağı ofis satış ve kira fiyatları ne kadar?

Mermerler Plaza, Kılıçoğlu Group tarafından İstanbul Kadıköy'de Kozyatağı'nda hayata geçiriliyor. Peki Mermerler Plaza'da ofislerin satış fiyat aralığı ne kadar? Mermerler Plaza ofis kiralamasında metrekare fiyatı nedir? İşte cevaplar...

Mermerler Plaza yükselirken satışa çıkıyor!

Mermerler Plaza yükselirken satışa çıkıyor. İnşaat sektöründe adını kalite ve güvenle duyuran Kılıçoğlu Group İstanbul’daki 3. büyük gayrimenkul projesi olan Mermerler Plaza, Kozyatağı’nda prestijli ofis arayanları bekliyor.

yaman group plaza nova bornova Haberi

yaman group plaza nova bornova

İzmir Bornova'da Yaman Group imzasıyla 2 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Plaza Nova Bornova 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor. Projede opsiyonel olarak 3 oda 1 salon konut tipleri yer alacak.