04 / 05 / 2024

yamanlara kurulacak çöp tesisi

yamanlara kurulacak çöp tesisi

Büyükşehir Belediye Başkanı, TMMOB'ye bağlı oda temsilcilerine, Yamanlar'da kurulacak katı atık tesisi alanını gezdirdi ve "Çevre yatırımlarımızdaki tek eksik olan bu tesisi bir an önce yapacağız" dedi

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne Tıp Fakültesi kurulacak!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesine Tıp Fakültesi kurulması için çalışmalar başladı. Üniversitede eğitime devam eden Sağlık Yüksekokulu fakülteye dönüştürülecek.

10 şehirde KOBİ Vadisi kurulacak!

15 Temmuz’daki darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından rafta bekleyen KOBİ projeleri hayata geçmeye başlıyor. 10 şehirde ‘KOBİ Vadisi’ kurulacak. Program kapsamında ilk etapta 120 milyon euro yatırım yapılacak. Endüstri 4.0 için teşvik gelecek.

Ordu-Giresun Havalimanı'nın taş ocağına çöp tesisi kurulacak!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın dolgusu için taş çıkarılan ocağa çöp tesisi kurulacağı bildirildi

Nihat Değer'den Derince çöp tesisi eleştirisi!

Körfez ve Derince arasında kurulacak olan çöp tesisine karşı çıktıklarını belirten ilçe başkanı Nihat Değer, “Derince kıyametle baş başadır. Bunlar sadece çöp tesisi kurmuyorlar, kıyameti bizim başımıza konduruyorlar” dedi

3. Havalimanı’nın kum ihtiyacını karşılamak için 2 yeni kum ocağı kurulacak!

3. Havalimanı inşaatı için orman arazisine kum ocakları kurulacağı ortaya çıktı. İstanbul’da 3. Havalimanı’nın kum ihtiyacının karşılanması için Eyüp’te tamamı orman arazisi olan 2 kum ocağı kurulacak.

İstanbul Tıp Fakültesi, Sultangazi’ye taşınabilir!

İstanbul Üniversitesi’nin tıp fakültelerini taşınma süreci bekliyor. İstanbul Tıp Fakültesi, Sultangazi’ye taşınabilir. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ise 40 milyon liraya kurulacak prefabrik yapılarda eğitim vermeye hazırlanıyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi tıp fakültesi önümüzdeki yıl açılacak!

İstanbul Aydın Üniversitesi 75 milyon dolar yatırım yaptığı tıp fakültesini önümüzdeki yıl açıyor. Fakülte bünyesinde 250 yataklı hastane de kurulacak.

Aydın Üniversitesi'ne yeni tıp fakültesi hastanesi!

İstanbul Aydın Üniversitesi 75 milyon dolar yatırım yaptığı tıp fakültesini önümüzdeki yıl açıyor. Fakülte bünyesinde 250 yataklı hastane de kurulacak.

VIP Medical Park Kocaeli'nde kurulacak!

MedIcal Park ve Liv Hospital hastanelerini bünyesinde bulunduran Medical Park Grubu yeni bir hastane modelini hayata geçiriyor. İlk Kocaeli'nde kurulacak.

Şile Pınartepe'ye Doğa Eğitim Okulu kurulacak!

Orman Genel Müdürlüğü'nün sosyal ormancılık faaliyetleri kapsamında, İstanbul'un Şile ilçesinde Doğa Eğitim Okulu kurulacağı bildirildi. Şile’de kurulacak Doğa Eğitim Okulu, A tipi mesire yerinde tesis edilecek.

Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulacak!

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Uşak Üniversitesi bünyesinde tıp fakültesi kurulması yönündeki teklif YÖK tarafından kabul edildi'' dedi.

yamanlara kurulacak çöp tesisi Haberi

yamanlara kurulacak çöp tesisi


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TMMOB'ye (Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği) bağlı meslek odalarının başkan ve temsilcileriyle birlikte Karşıyaka Yamanlar'da 'Katı Atık Değerlendirme Bertaraf Tesisi' kurulması öngörülen alanı inceledi. TMMOB'ye oda yöneticilerinden gelen talep üzerine gerçekleştirilen teknik gezide, Büyükşehir ve İZSU bürokratları da hazır bulundu. 


Kentin gelişmesi ve kalkınması yönünde bir vizyon edindiklerini ve bu konuda bir yol haritası çizerek çalışmalara hızlı bir şekilde devam ettiklerini dile getiren Kocaoğlu, "Kentin kalkınması kentin gelişmesi birinci derecede çevre yatırımlarının tamamlanmasından geçiyor. Yani dünyanın neresine gidersiniz gidin, eğer nitelikli bir destinasyona ulaşmak istiyorsanız, mutlaka çevre yatırımlarında maksimum düzeye çıkmanız gerekiyor. Çevre bu işin birinci adımı. Biz bunu birinci hedef olarak aldık. Ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Yatırımlarında tek eksiğimiz, modern bir...