16 / 05 / 2024

yandex haritalar hizmeti

yandex haritalar hizmeti

Türkiye’de yerelleştirilmiş hizmetleri ile kullanıcıların beğenisini toplayan Yandex, Haritalar hizmetinin bir parçası olan Panoramalar’a yeni bir halka ekliyor. Artık 360 derecelik yüksek çözünürlüklü görseller ile Bodrum’u karış karış gezebilecek...

Bartek İnşaat Metal Otomotiv Reklam Teknoloji Ve Telekomünikasyon Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Bartek İnşaat Metal Otomotiv Reklam Teknoloji Ve Telekomünikasyon Hizmeti Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Ersundu tarafından kuruldu.

Akiş GYO ve Ziraat Yatırım aracılık hizmeti sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO tarafından açıklanan bedelli sermaye artırımı süreciyla ilgili, Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık hizmeti sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

TOKİ Sekreterya ve Büro Hizmeti Alımı İşi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sekreterya ve Büro Hizmeti Alımı İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ sekreterya ve büro hizmeti alımı işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sekreterya ve Büro Hizmeti Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için müşavirlik hizmeti ihalesi açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nun yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması için başlatılan proje kapsamında "müşavirlik hizmeti ihalesi" yapılacak.

Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti ödemeleri bugün başlayacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED) ödemelerinin, bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Kamu hizmeti için kiralanan taşınmazlar meclis gündeminde!

Bakanlık tarafından 2010-2020 yılları arasında kamu hizmeti için kiralanan taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti ödemeleri başladı!

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti ödemelerinin ihtiyaç sahibi vatandaşların hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı.

Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti ödemeleri bugün yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti kapsamında 131 bin çocuk için 138 milyon TL ödemenin bugün yapılacağını açıkladı.

GMW Mimarlık’tan global projeler için tasarım yönetimi ve koordinasyon hizmeti!

GMW Mimarlık mimari proje üretimi dışında, pek çok uluslararası proje grubuna yönetim ve koordinasyon konularında danışmanlık hizmeti vererek Türkiye’de benzeri olmayan bir başarıya imza atıyor…

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Avrasya GYO 2020'de değerleme hizmeti alacağı firmaları seçti!

Avrasya GYO, portföyünde mevcut bulunan varlıklar için "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." ile  değerleme hizmeti alınmasına, "Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verdi.

Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Bankaların Değerleme Hizmeti Almaları ve Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31003 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

yandex haritalar hizmeti Haberi

yandex haritalar hizmeti

Türkiye’de yerelleştirilmiş hizmetleri ile kullanıcıların beğenisini toplayan Yandex, Haritalar hizmetinin bir parçası olan Panoramalar’a yeni bir halka ekliyor. Yandex.Haritalar hizmetini kullananlar artık 360 derecelik yüksek çözünürlüklü görseller ile Bodrum’u karış karış gezebilecek.


Hem doğal güzellikleri, hem de tarihi dokusuyla herkesi kendine hayran bırakan Bodrum’u gezip görmek için artık Yandex’in panoramalarını kullanabileceksiniz. Yandex.Haritalar’a eklenen Bodrum Panoramaları, şehrin ana cadde ve sokakları, Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro ve antik dünyanın yedi harikasından biri olan Halikarnas Mozolesi başta olmak üzere şehrin turistik ve kültürel zenginliklerini her an İnternet kullanıcılarıyla buluşturacak.


İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Kuşadası ve Antalya’nın ardından kullanıcılar artık Bodrum’u da Yandex üzerinden keşfe çıkabilecek, gezip görebilecek. Özel çekim teçhizatlı araçlarla 256 km yol boyunca yapılan çekimlerde, 34460 adet fotoğraftan 8615 panorama oluşturularak...