02 / 05 / 2024

yandex map

yandex map

Yandex.Haritalar, adres aramaktan rota oluşturmaya, günün istenilen bir saatindeki trafik bilgisine bakmaktan Panoramalar ile sanal gezintiler yapmaya kadar daha da geliştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

Et ve Süt Kurumu'nun Ramazan ayı fiyatları kesinleşti! İşte fiyatlar!

Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) Ramazan ayı fiyatları belli oldu. ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan, "MAP (modifiye atmosfer paketleme) ambalajlı birer kg’lik kıyma ve kuşbaşı vereceğiz. Kıymanın kilogramı 140 lira, kuşbaşının kilogramı da 150 TL’den market raflarında satılacak" dedi.

Uber, Rus Teknoloji Şirketi Yandex ile Ortaklığını Bitiriyor!

Uber, Yandex Taxi'deki pay satışını hızlandırma kararı alarak, ortaklığı sonlandıracaklarını açıkladı...

Map Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Map Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Parlak tarafından kuruldu.

Enka İnşaat, Yandex Merkez Binası inşaatı için 500 milyon Euro'luk sözleşme imzaladı!

ENKA ve Yandex LLC arasında, Moskova'da yapılacak olan yeni Yandex Merkez Binası'nın inşası için yaklaşık 500 milyon Euro'luk sözleşme imzalandı.

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

Map İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Map İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müjde Atalay tarafından kuruldu.

MAPIC, 25. kez kapılarını açtı!

Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını 25. kez açan dünyanın en büyük perakende fuarı MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyor.

80 Türk şirketi MAPIC'e çıkarma yapacak!

Perakende devleri ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini Fransa’nın Cannes kentinde 13-15 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek MAPIC’e, 80 Türk şirketi çıkarma yapacak...

MAPIC 2019, 13-15 Kasım'da'!

Fransa Cannes’da 13 – 15 Kasım 2019 tarihleri arasında 25’inci defa kapılarını açacak olan MAPIC, dünyanın önde gelen perakende sektörü temsilcileri ve markalarını gayrimenkul oyuncuları ile bir araya getirecek...

Yandex Moskova'da 145 milyon dolarlık arsa aldı!

Rusya'nın teknoloji devi Yandex, Moskova'nın merkezindeki 'Kosıgina' sokağında yeni merkezi için 145 milyon dolarlık arsa satın aldı.

Galataport Projesi MAPIC 2018'de yerini aldı!

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ortaklığı ile yürüttüğü Galataport Projesi, perakende ve yatırım sektörünün dünya çapındaki en önemli fuarları arasında yer alan MAPIC 2018’e Türkiye’den katılan tek yatırımcı oldu.

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

yandex map Haberi

yandex map

Türkiye’deki internet kullanıcılarına mümkün olan en iyi harita hizmetini sunmak üzere çalışmalarına devam eden Yandex, kullanıcılardan gelen geri bildirimleri de dikkate alarak Yandex.Haritalar’ı yeniledi. Özellikle tasarım anlamında büyük ölçüde yenilenen haritalar, artık daha geniş bir ekranda hizmet veriyor ve daha interaktif bir deneyim sunuyor. Kullanımı da son derece sadeleştirilen Yandex.Haritalar’da, tıkladığınız bir nokta hakkında detaylı bilgilere anında erişebilir, çevredeki kafe, restoran ve müze gibi önemli yerleri görebilir, Panoramalar hizmetinin önizlemelerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Panoramalara tıkladığınızda ise tam ekran boyutunda ve 360 derecelik yüksek çözünürlüklü görsellerle, seçtiğiniz lokasyonda, oradaymışcasına gezinebilirsiniz.


En Uygun Rotayı Kolayca Oluşturun


Yeni Yandex.Haritalar’da arama sonucunda bulduğunuz bir nokta ile ilgili rota oluşturmak da çok daha kolay bir hale getirilmiş durumda. Ayrıca, Yandex’in istatistiksel trafik durumu bilgileri yardımıyla, istediğiniz bir...