03 / 05 / 2024

yangın mı çıktı

yangın mı çıktı

Osmaniye'de bir ev yandı. Alınan bilgiye göre, Osmaniye Raufbey Mahallesi, 9577. sokakta bulunan Selvi apartmanının 4. katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı.

Rize'de bir ev yandı!

Merkeze bağlı Hamidiye Mahallesi Güzelsırt mevkisinde Ali Rıza Uzunsakal'a ait evde ilk belirlemelere göre yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Yangında evde bulunan kadın yanarak öldü, eşi ağır yaralandı

Antalya Akseki'de orman yangını çıktı!

Antalya'nın Akseki ilçesindeki yangında, 2 baraka, bir otomobil ile yaklaşık 2 hektar ormanlık alan zarar gördü. Yangın sırasında Ay ailesinin, yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta ağaç kesimi yaptığı öğrenildi.

Kastamonu'da yangın!

Hanönü ilçesinde çıkan yangında ahşap 6 ev, 5 ahır ve 1 samanlık kullanılamaz hale geldi. Yangında ahşap evler ile 5 ahır ve 1 samanlık kül oldu.

Çin'in doğusunda fabrika yangını çıktı!

Çin'in doğusundaki bir fabrikada çıkan yangın sonucu 16 kişinin öldüğü bildirildi. Şinhua ajansının haberine göre yangın, Cıci ang eyaletinin Vınling kentinde bir ayakkabı fabrikasında çıktı...

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Nizip Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde yangın çıktı!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde yangın çıktı. Fevzi Paşa Mahallesi'nde bulunan kurumun alt katında bulunan arşiv bölümünde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürüldü.

TBMM'de yangın mı çıktı?

TBMM'de elektrik kesintisinden sonra devreye giren jeneratörden çıkan duman, yangın paniği yaşanmasına neden oldu. Meclis'te öğlen saatlerinde yaşanan elektrik kesintisinden sonra jeneratör devreye girdi.

Profel Yangın Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Profel Yangın Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Özlem Güneç, Alper Dipi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi'nde kuruldu.

Halkalı Gümrük Müdürlüğü yangını kontrol altına alındı!

Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki tekstil ve kozmetik malzemelerin olduğu bir antrepoda yangın çıktı. Hasara neden olan yangın kontrol altına alındı.Enkaza dönen antrepoda, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.

Halkalı Gümrük Müdürlüğü'ndeki yangın kontrol altına alındı!

Halkalı Gümrük Müdürlüğü sahasındaki tekstil ve kozmetik malzemelerin olduğu bir antrepoda yangın çıktı. Hasara neden olan yangın kontrol altına alındı.Enkaza dönen antrepoda, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor.

Adana'da orman yangını çıktı!

Adana'da orman yangını çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine, Kozan Orman İşletme Müdürlüğü 11 arazöz, 5 su tankı, 3 ilk müdahale aracı, 6 pikap, 13 teknik personel ve 80 yangın işçisiyle yangına müdahale etti.

Kumluca'da makilik yangını çıktı!

Kumluca'da makilik yangını çıktı. Kumluca'da makilik alanda çıkan yangında yaklaşık 2 hektar alan zarar gördü. Yangına müdahale ederken başına düşen taşla yaralanan bir itfaiye eri de hastaneye kaldırıldı

İzmir Dikili'de yangın çıktı!

İzmir'in Dikili ilçesi'nde, bir sitenin arkasındaki otluk alanda, sigara izmaritinden çıktığı belirtilen yangın korkuttu. Site sakinlerinin ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri su sıkarak yangına müdahale etti...

Zonguldak'ta ahşap evde yangın çıktı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Hüseyinli köyünde önceki akşam 70 yaşındaki Sait Aktaş'ın yaşadığı iki katlı ahşap evde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü ve tüm evi sardı...

Samsun'da giyim mağazasında yangın çıktı!

Samsun'da giyim mağazasında yangın çıktı. İlkadım ilçesindeki bir giyim mağazasında çıkan yangında dumandan etkilenen kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın nedeni ile işyerinde büyük çaplı hasar oluştu.

Muğla Ula'da orman yangını çıktı!

Muğla'da orman yangını çıktı. Ula ilçesinde çıkan yangına 3 helikopter ile havadan, 9 arazöz ve 60 orman işçisiyle karadan müdahale ediliyor. Ekipler, yangını kontrol almak için mücadele veriyor..

İzmir'de terk edilmiş evde yangın çıktı!

İzmir Kazımdirik Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayı bekleyen binanın bodrum katında henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı. itfaiye ekiplerince yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı...

yangın mı çıktı Haberi

yangın mı çıktı

Osmaniye'de bir apartmanın 4. katında çıkan yangında 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi dumandan etkilendi.


Alınan bilgiye göre, Raufbey Mahallesi, 9577. sokakta bulunan Selvi apartmanının 4. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.


Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen Osmaniye Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.


İtfaiye ekipleri, Seyfettin Aytar'ı (53) apartmanın balkonuna uzatılan merpenle kurtarırken eşi Şükran Aytar (53) yanarak can verirdi.


Dumandan etkilenen Seyfettin Aytar ile itfaiye eri Ahmet Avşar (52) hastaneye kaldırıldı.


Olay yerine gelen Aytar çiftinin yakınları sinir krizi...