11 / 05 / 2024

yangın Uşak

yangın Uşak

Uşak'ta gazino yangını çıktı. Eşme ilçesinde Eşme - Alaşehir karayolunun 4. kilometresindeki bir gazino yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Gazinonun eski çalışanlarından biri ölü bulundu...

TOKİ Uşak projesi için beklenen tarih geldi! 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesi için beklenen tarih geldi... 206 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Uşak projesinde son dakika! O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesinde son dakika... O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor... İşte TOKİ Uşak projesi detayları...

TOKİ'nin Uşak'taki yeni projesi için Temmuz 2023 müjdesi geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak'taki yen projesi 13 Temmuz tarihinde ihaleye çıkacak.

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

Seyahat edecek olanlar dikkat! Bunları yapın, uçak biletini ucuza alın!

Son zamanlarda ulaşım ücretlerinde de önemli fiyat artışları yaşanmakta. Özellikle uçak biletleri artık her vatandaşın bütçesine göre değil. Peki çok önemli bir işiniz ya da uçakla seyahat etmeniz gerekiyor ancak bütçeniz yeterli değilse, bunun da bir çözümü var. Nasıl mı? İşte yanıtı…

'Uçak modu' resmen tarihe karışıyor! Avrupa Komisyonu o tarihi duyurdu!

Avrupa Birliği ülkelerinde seyahat eden havayolu yolcularının telefonlarını uçak moduna almalarına gerek bırakmayacak. Konu ile ilgili olarak tarih veren Avrupa Komisyonu yolculara yeni hizmetler sunulacağını duyurdu.

TOKİ Uşak Karahallı alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Uşak Karahallı TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Uşak kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak projesinin kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Uşak 100 bin konut kuraları yarın çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak 2020 projesinde yer alan konutların hak sahipleri yarın açıklanacak.

TOKİ Uşak Ulubey başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey TOKİ 2019 projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Uşak Ulubey alt gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Uşak Banaz 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz 31 Ağustos Mahallesi projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

yangın Uşak Haberi

yangın Uşak

Eşme-Alaşehir karayolunun 4. kilometresindeki gazinoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında gazino kullanılamaz hale geldi.


Öte yandan yangına müdahale için olay yerine giden itfaiye ekibi yolda bir kişinin hareketsiz yattığını fark edip durumu jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İsminin Kubilay Gökçen (30) olduğu tespit edilen kişinin hayatını kaybettiğini belirlendi.


Gökçen'in cesedi, Eşme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, ön otopsinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi.


Gökçen'in daha önce yanan gazinoda ve farklı eğlence mekanlarında çalıştığı, bir süre önce eşinden boşandığı ve bir çocuk babası olduğu...