04 / 05 / 2024

Yanmaz İnşaat kimin

Yanmaz İnşaat kimin

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Mehmet Okan Yanmaz kazandı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 23 milyon 370 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yanmaz ve Abdulvahap Arslan ortaklığında kuruldu. 

Ilgın İnşaat 2018'de örnek projelere imza atacak!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz 2018 yılında örnek olacak projelere imza atacaklarını ifade etti.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Yanmaz Mühendislik İnşaat ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yanmaz Mühendislik İnşaat ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Yanmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi, Can Sokak'ta kuruldu.

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Tuzla Kentsel Dönüşüm Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Kentsel Dönüşüm Proje İnşaat Anonim Şirketi, Müslüm Yanmaz, Fatih Bülent, Serhan Kural, İsmail Demiray tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Aşçıoğlu İnşaat kimin?

Selenium Twins, Selenium Panorama, Selenium City, Selenium Country, Selenium Residence gibi projeleri hayata geçiren Aşçıoğlu İnşaat kimin? Aşçıoğlu İnşaat yönetim kurulunda kimler var? İşte yanıtı...

Yanmaz İnşaat kimin Haberi

Yanmaz İnşaat kimin

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye başkanlığını MHP adayı Mehmet Okan Yanmaz kazandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kesin olmayan sonuçlara göre, Mehmet Okan Yanmaz 6 bin 658, AK Parti adayı Cüneyt Yemenici 5 bin 322, CHP adayı Fikret Albayrak 3 bin 782 oy aldı.

Mehmet Okan Yanmaz kimdir?

Okan Yanmaz, 1967 yılında Akçakoca'da dünyaya geldi, burada ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladı.

Mehmet Okan Yanmaz, Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1989 yılında mezun oldu.

Yanmaz, 1991 yılında Yanmaz İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adında işletmesini kurarak aktif iş hayatına atıldı. 1991-2018 yılları arasında Akçakoca başta olmak üzere Düzce genelinde, yap-sat projeleri ile 600'ün üzerinde konut inşaatını tamamladı.

1996 yılında Anavatan Partisi Akçakoca İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2009'da Milliyetçi Hareket Partisi...