05 / 05 / 2024

Yanyalı Konutları satış ofisi

Yanyalı Konutları satış ofisi

Yanyalı Konutları projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 3 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Yanyalı Konutları satış ofisi adres bilgileri...

Kayaşehir Avrupa Konutları satış ofisi!

Toplam 620 bağımsız ünitenin yer aldığı proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Kayaşehir Avrupa Konutları satış ofisi telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Kadıköy Velvet Towers Konutları satılık!

3 blok halinde yükselecek olan proje toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek. Kadıköy Velvet Towers Konutları satılık daireler Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek.

Velvet Towers Kadıköy Konutları satılık!

3 blok halinde yükselecek olan proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Velvet Towers Kadıköy Konutları satılık daireler için 3 ay içerisinde yıkım ruhsatı alınması planlanıyor.

Bahçeşehir Atmaca Konutları satılık!

Bahçeşehir Atmaca Konutları satılık daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. Toplam 225 tane bağımsız birimin yer aldığı proje Atmaca Grup imzası ile hayata geçirilecek.

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık!

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Vira İstanbul Beylikdüzü projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Eston Şehir Mahallem Konutları satılık!

Toplam 68 dönüm arsa alanına yayılan proje İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yükseliyor. Eston Şehir Mahallem Konutları satılık daire tipleri 1+1 'den 5+1'e kadar değişiyor.

Artaş Başakşehir Avrupa Konutları satış ofisi!

Toplam 620 bağımsız üniteden meydana gelen projenin 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanı bulunuyor. Artaş Başakşehir Avrupa Konutları satış ofisi telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Başakşehir Avrupa Konutları satış ofisi!

Başakşehir Avrupa Konutları satış ofisi ile 444 38 25 telefon numarasından irtibata geçebilmek mümkün. Toplam yatırım bedeli 140 milyon TL olarak belirlenen proje 7 bloktan oluşuyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri 97,2 ile 171,17 metrekare arasında değişiyor. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 7 bloktan meydana geliyor.

Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri minimum 97,2 metrekare olarak tasarlandı. Toplam arsa alanı 44 bin 36 metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Yeni Karesi Konutları satışa çıktı!

Yeni Karesi Balıkesir Toplu Konutları Balıkesir Belediyesi ve Baltok güvencesiyle hayata geçirilecek. Yeni Karesi Konutları satışa çıktı.

Başakşehir Avrupa Konutları satılık!

Başakşehir Avrupa Konutları satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje 7 blok halinde hayata geçirilecek.

Yanyalı Konutları satış ofisi Haberi

Yanyalı Konutları satış ofisi

Yanyalı Konutları projesinde otopark, tenis kortu, fitness salonu, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, bisiklet yolu gibi donatılar yer alıyor. 


Yanyalı Konutları projesinde toplam 116 adet daire bulunuyor. 5 adet ticari birimin de bulunduğu proje Çanakkale İl' inde yükseliyor.


Yanyalı Konutları projesi 3 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Karel İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Yanyalı Konutları projesinde 1+1 daireler 82 bin TL, 2+1 daireler 135 bin TL, 3+1 daireler 200 bin TL' den başlıyor. Projedeki daireler Mart 2016 yılında teslim edilecek.


Yanyalı Konutları satış ofisi!

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi, Sevgi Evleri Sitesi B Blok No:3  Çanakkale


Yanyalı Konutları iletişim

Tel:  0 286 263 04 07

Web:http://yanyali.com/

Tülay...