19 / 05 / 2024

Yapı Danışmanı iletişim

Yapı Danışmanı iletişim

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Özkara ve Hatice Özkara ortaklığında kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Özkara ve Hatice Özkara ortaklığında kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Sur Yapı Muhit 2 iletişim!

Sur Yapı Muhit 2 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1975 Parsel üzerinde yükselecek Muhit 2 projesi Sur Yapı imzasını taşıyor. 

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Metal Yapı Blue Lake iletişim!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen Blue Lake projesi 788 daire ve 22 ticari birimden meydana geliyor. Metal Yapı Blue Lake iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri!

Arsa alanı 7 bin 782 metrekare olan Sur Yapı Kağıthane projesi 217 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Projede ön satışlar başladı. Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Toya Yapı Toya Next iletişim!

İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Yapı Toya Next projesinde 488 daire ve 7 bin 500 metrekare ticaret alanı bulunuyor. Toya Yapı Toya Next iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Vav Yapı V75 Residence iletişim!

Vav Yapı V75 Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Konya'da yükselen V75 Residence projesi 2017 yılının yazında teslim edilecek...

Helis Yapı Helis Moon iletişim!

Helis Yapı Helis Moon iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefonu 0216 488 3080 olarak belirtiliyor. 98 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 2 blok halinde yükselecek.

Yapı Danışmanı iletişim Haberi

Yapı Danışmanı iletişim

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Özkara ve Hatice Özkara ortaklığında kuruldu.

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İnşaat Mimarlık Mühendislik Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetleri ve danışmanlık faaliyetleri, güçlendirme ve iyileştirme projeleri ve uygulamaları, karayolu mühendisliği, hidroloji mühendisliği, geoteknik ve maden mühendisliği, hafif demiryolu, endüstriyel ve ticari bina tasarım, topografik ve kadastrol planlama, ulaştırma ve trafik mühendisliği, tünel inşaat tasarımları, şantiye sözleşmesi ve yapı kontrolörlüğü, proje yönetimi ve eğitim faaliyetleri yapma ve/veya yaptırma, bununla ilgili her türlü bilgisayar yazılımlarının ve yaptırılması. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat, konut, ticarethane, sinai tesisler, işyerleri, fabrika, yol, baraj, limanlar, okul ve hastahane...