03 / 05 / 2024

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı iletişim

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı iletişim

İnönü Üniversitesi, üniversite yerleşkesi içerisine yapılan ve sahiplerine teslim edilen 144 konuttan sonra şimdi de 72 adet "Dubleks Konut" için çalışmalara başlandı.

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

ACT İleri Yapı Teknolojileri ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

ACT İleri Yapı Teknolojileri ve İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Habib Cem Bahadır tarafından kuruldu.

Foça'da yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Foça Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mersinaki Caddesi yürüyüş yolu üzerindeki yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapıyor...

Çolakoğlu Fatih Yapı Malzemeleri ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Fatih Yapı Malzemeleri ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Muhammet Fatih Çolak tarafından İstanbul Kocasinan'da 4 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

DEÜ İlhan Onat Hematoloji Hastane binası ihalesi 28 Ağustos'ta yapılacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi İlhan Onat Hematoloji Hastane binası tamamlama işi Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 28 Ağustos 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor.

DEU İnciraltı Yerleşkesi'nde basketbol ve voleybol sahaları onarılacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi İnciraltı Yerleşkesi'ndeki basketbol ve voleybol sahalarının tadilat işi ihalesi Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 19 Ağustos'ta yapılacak.

MKB Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MKB Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kocabıyık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Pendik, Batı Mahallesi, 23 Nisan Caddesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

Namık Kemal adına yapılan ve aslına uygun döşenen temsili ev, müze olarak kullanılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa’ da 1840'ta doğan Vatan Şairi 'Vatan Yahut Silistre' nin yazarı Namık Kemal adına yapılan ve aslına uygun döşenen temsili ev, müze olarak kullanılıyor...

İTÜ İnşaat Fakültesi'ne Ayazağa Yerleşkesi'nde ek blok yapılacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi İnşaat Fakültesi ek blok inşaatı, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları tarafından 18 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.30'da ihaleye çıkıyor.

İÜ Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde 7 Ağustos'ta yenileme ihalesi yapılacak!

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Çalışma Ofisleri ve Toplantı Odası Düzenlenmesi İşi, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 7 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

Morkoç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morkoç Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safiye Morkoç, Döne Morkoç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi, 623 Sokak'ta kuruldu.

Çetsa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetsa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Çetin, Servet Özdemir, Eşref Çetin tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Bağcılar, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Bolend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bolend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gökhan Demircioğlu, Mustafa Altunsu, Zeynep Alpdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da Eyüp, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı iletişim Haberi

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı iletişim

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve İnönü Üniversitesi işbirliğiyle yaptırılması planlanan "İnönü Üniversitesi 2'inci Etap Toplu Konut Projesi" olarak adlandırılan 72 Adet "Dubleks Konut" için bilgilendirme toplantısı yapıldı. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezı'nde gerçekleştirilen bılgilendirme toplantısına İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik de katıldı. Kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini ve bu kapsamda II. Etap Dubleks Konut Projesi'ni başlattıklarını söyledi. 

Akademik ve idari personelin bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Abuzer Kalkan tarafından projeyi tanıtan bir sunum yapıldı. Konut başına düşen parsel alanının 500 metrekare olduğu ve 44 bin 439 metrekare bir alan üzerinde toplam 72 adet dubleks konutun inşa edileceği açıklandı. 274...