06 / 05 / 2024

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

BİM 5 Mart aktüel ürünler kataloğu! Dana kıyma 1 kg 275 TL, baldo pirinç 2,5 Kg 119,50 TL! Fırsatları kaçırmayın!

5 Mart 2024 BİM Aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu hafta BİM'de raflarda yer alacak tüm ürünler belli oldu. BİM'de bu hafta  Dana kıyma 1 kg 275 TL, baldo pirinç 2,5 Kg 119,50 TL'den satılacak. BİM'deki fırsatları kaçırmayın. İşte 5 Mart 2024 BİM Aktüel ürünler Kataloğu... 

A101'de 1 kg çay 139 TL'ye, salça 33 TL'ye, düştü! A101 11 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu

A101'in 9-15 Aralık tarihleri arasında geçerli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda bu hafta farklı ürünlerde farklı oranlarda indirim yapılacak.

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

Maar Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maar Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Yılmaz tarafından kuruldu.

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türkmen tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Resay Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resay Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Adıyaman ve Hüseyin Adıyaman ortaklığında kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Enarc Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enarc Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Negiş ve Hayrullak Negiş ortaklığında kuruldu.

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aktepe tarafından kuruldu.

Westcon Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Westcon Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koç tarafından kuruldu.

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri Haberi

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri

40 yaş altı mimar ve iç mimarların kişisel ya da ekiplerin katılacağı, bu yıl Yapı Kataloğu çatısı altında 26.sı düzenlenen ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ programına paralel durumda düzenlenecek Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli ve genç fikirlerin ortaya çıkarılması planlanıyor.

Yarışma yoluyla kazanılabilecek fikirsel üretimin kamu nezdinde de bir tartışma ortamı yaratılmasının arzu edildiği Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri’nde, genç mimarlar ve iç mimarlar tarafından ortaya konacak fikirlerin hayata geçirilmesi için sektörde yer alan aktörlerinin devreye sokularak mimarlık / tasarım kültürünün bilinirliğine ve niteliğine katkı sağlanması planlanıyor.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması (Afet ve Acil Durumlarda Kullanılacak) Taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi. Bu kapsamında genç mimarların ve iç mimarların, mesleklerinde tecrübelerini artırmak isteyen genç ofislerin, günümüzün değişen...