12 / 05 / 2024

Yapı kimyasalları türleri

Yapı kimyasalları türleri

İnşaat ve bina yapımında kullanılan yardımcı malzemeler, yapı kimyasalları olarak karşımıza çıkıyor. Buna göre yapı kimyasalları türleri nelerdir? Yapı kimyasalları nedir? İşte Yapı kimyasallarının güvenlik ve tehlike uyarıları...

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Şatır tarafından kuruldu.

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaradeniz Yalıtım İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Pala tarafından kuruldu.

SKY Yalıtım ve Yapı Kimyasalları Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Yalıtım ve Yapı Kimyasalları Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Ergezen, Savaş Özdilek ve Yiğit Ergezen tarafından kuruldu. 

Baras Yapı Kimyasalları İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Baras Yapı Kimyasalları Parke İzolasyon Boya İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Akkaya tarafından kuruldu. 

İzoteras Yalıtım İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoteras Yalıtım İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Alkan tarafından kuruldu. 

Seray Concept Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seray Concept Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Serdar Ayter imzasıyla kuruldu.

Efece Yapı Kimyasalları Alüminyum Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Efece Yapı Kimyasalları Alüminyum Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Cihan Uzuner imzasıyla kuruldu.

Maykar İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maykar İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Karadaş imzasıyla kuruldu.

Uskaya İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uskaya İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erkut Usta ve Ahmet Serdar Çankaya imzasıyla kuruldu.

Eck Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eck Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şugayp Engin Karapınar tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde kuruldu.

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

İf Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık ve Mühandislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İf Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık ve Mühandislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

FT Construction Yapı Taahhüt Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FT Construction Yapı Taahhüt Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Fadıl Tiril tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Yapı kimyasalları türleri Haberi

Yapı kimyasalları türleri

Yapı kimyasalları nedir?

Yapı kimyasalları, inşaat ve bina yapımında kullanılan yardımcı malzemeler olarak karşımıza çıkıyor. 


Yapı kimyasalları, inşaat sektöründe kullanılan ve son teknoloji ile üretilen yapı kimyasalları geleneksel yapıştırıcıların, klasikleşmiş güçlendirme tamir malzemelerinin yerine kullanılmaya başlanıyor. 


Yapı kimyasalları tamir harçları, yapısal güçlendirme ürünleri, su ve ısı yalıtım ürünleri, endüstriyel zemin ürünleri, yapıştırma ve derz ürünleri, beton katkıları olarak gruplandırılmaktadır. Her grup kendi içerisinde çeşitler içermektedir. Tamir harçları içerisinde ince tamir harcı, kalın tamir harcı, hidrolik kireç harcı, tamir harcı rötresiz, hidrolik kireç sıva, hidrolik kireç enjeksiyon harcı bulunmaktadır.


Yapı kimyasalları türleri:

Yapı kimyasalları arasında su ve ısı yalıtımında kullanılan dekoratif sıva, mantolama sıvası, su izolasyon malzemesi, mantolama yapıştırıcı, kristalize su izolasyon malzemesi bulunmaktadır. Derz dolgu yapı kimyasalları arasında fayans yapıştırıcısı, derz dolgu, esnek derz...