11 / 05 / 2024

Yapı Merkezi-Yapı Ray

Yapı Merkezi-Yapı Ray

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 01 Temmuz 2013 günü teklifleri toplanan "Adliye Tramvay Hattının Yapımı ve Mevcut Kampus Tramvay Hattının İyileştirilmesi yapım işi" ihalesi sonuçlandı...

Yapıray Demiryolu İnşaat Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Yapıray Demiryolu İnşaat Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan Şubesi 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yurdakul tarafından açıldı. 

Ege Yapıray İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Yapıray İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gizem Erduran tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Avcılar, Deniz Köşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Tuzla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapım işi ihalesi 7 Ocak'ta!

Tuzla Belediye Başkanlığı; prefabrik ağız ve diş sağlığı merkezi yapım işini 7 Ocak 2015 tarihinde saat 15.00'te ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 90 günde tamamlanacak.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'ne yeni bina yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’nin ilk Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin son 1 yılda 120 bin ziyaretçi ağırladığını belirterek, BTSO tarafından yeni bina yapılacağını ifade etti...

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Bulut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 3. Bölge yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsmaında İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 3. Bölge yapı ruhsatı alındı.

İnşaat takibine Yapı Araştırma Merkezi geliyor!

Hükümet, inşaat sektöründe suistimallerin yaşandığı standartların takip edilmesi ve malzeme niteliğinin araştırılması amacıyla "Yapı Araştırma Merkezi' kurmaya hazırlanıyor. Başta deprem olmak üzere doğal afetlere karşı dayanıklı uygulamalar üretilecek.

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Performans Sanatları Merkezi Şubesi açıldı!

Zorlu Yapı Yatırım Anonim Şirketi Performans Sanatları Merkezi Şubesi, Mehmet Emre Zorlu, Olgun Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Zeki Zorlu tarafından 10 milyon TL'lik sermaye ile açıldı.

İnegöl'e yeni Katı Atık Transfer Merkezi yapıldı!

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş: "Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniyörük Mahallesi’nde faaliyet gösteren katı atık depolama tesisine gidecek çöpler, artık yeni yapılmakta olan Katı Atık Transfer Merkezi’nde toplanacak."

İnşaat sektörü takibi için Yapı Araştırma Merkezi kuruluyor!

Hükümet, inşaat sektöründe suistimallerin yaşandığı standartların takip edilmesi ve malzeme niteliğinin araştırılması için harekete geçti. 'Yapı Araştırma Merkezi' kurmaya hazırlanılıyor. Doğal afetlere karşı dayanıklı uygulamalar da yapılıyor.

İnşaatlar sektörü için Yapı Araştırma Merkezi kurulacak!

Hükümet, inşaat sektöründe suiistimallerin yaşandığı standartların takip edilmesi amacıyla 'Yapı Araştırma Merkezi' kurmaya hazırlanıyor. Böylelikle, Ar-Ge faaliyetlerinden elde edilecek sonuçlar üretim sürecine doğrudan kanalize edilebilecek..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı Araştırma Merkezi kuruyor!

Hükümet, inşaat sektöründe suistimallerin yaşandığı standartların takip edilmesi ve malzeme niteliğinin araştırılması amacıyla ‘Yapı Araştırma Merkezi’ kurmaya hazırlanıyor. Merkezin kurulması için önümüzdeki günlerde hukuki altyapı hazırlanacak.

Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin alt yapısı tamamlandı!

Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nde incelemede bulunan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, 2011 seçimlerinde İzmirlilere açıkladıkları 35 projeden bir tanesinin daha alt yapı ve üst yapı işlerinin tamamlandığını söyledi

Yapı Merkezi-Yapı Ray Haberi

Yapı Merkezi-Yapı Ray


Konya Büyükşehir Belediyesi tramvay hattı projesi Adliye tramvay hattının yapımı ve mevcut Kampüs tramvay hattının iyileştirilmesi ihalesini Yapı Merkezi-Yapı Ray ortak girişimi kazandı. 



KONYA Büyükşehir Belediyesi tarafından 0l Temmuz 2013 gönü teklifleri toplanan. "Adliye Tramvay Hattının Yapımı ve Mevcut Kampüs Tramvay Hattının İyileştirilmesi yapım işi" ihalesi sonuçlandı. Konya Büyükşehir Belediyesi tramvay hattı projesi Adliye tramvay hattının yapımı ve mevcut Kampüs tramvay hattının iyileştirilmesi ihalesini YAPI MERKEZİ-YAPI RAY ortak girişimi kazandı. Yaklaşık maliyeti 55.803.322 lira olarak belirlenen ihaleye 4 firma katıldı. Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre; söz konusu ihaleyi 53.817.217 lira teklifiyle Yapı Merkezi Yapıray ortak girişimi kazandı. Yaklaşık maliyeti 55.803.322 lira olarak belirlenen ihaleye: 


1. Asyaray Koçoğlu İnşaat 

2. (iülermak A.Ş. 

3. Unitek İnşaat Tur İnşaat E+M Elekrik 

4. Yüksel İnşaat YP İnşaat firmaları...