14 / 05 / 2024

Yapı Ruhsatlarının Sosyal Sigortalar Kurumuna Gönderilmesi

Yapı Ruhsatlarının Sosyal Sigortalar Kurumuna Gönderilmesi

Yapı Ruhsatlarının Sosyal Sigortalar Kurumuna Gönderilmesi ve Yapı Kullanma İzin Belgesinin Verilmesinde Kurumca Düzenlenmiş "Borcu Yoktur" Yazısının Aranılması Hakkında Tebliğ 21 Nisan 2005 günü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap'ın ruhsatları alındı! Kaç konut ve kaç dükkan için ruhsatlar tamamlandı?

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 2. Etap için yapı ruhsatlarının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

7 soruda TOKİ Bartın Sosyal Konut Projesi 2022! Bartın ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün öğle saatlerinde heyecan ile beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını yaptı. Peki, TOKİ 2022 Bartın’da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Bartın Sosyal Konut Projesi detayları...

7 soruda TOKİ Aydın Sosyal Konut Projesi 2022! Aydın ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesiyle ilgili tüm detayları duyurdu Peki, TOKİ 2022 Aydın'da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Aydın Sosyal Konut projesi detayları...

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 130 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi 569 ada 1 parselde bulunan 119 adet konut ve 11 adet ticari üniteden oluşan toplam 130 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 21 Ekim tarihinde alındı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

Acarkent'in 'yapı ruhsatları iptal edildi' iddialarına yalanlama!

Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Acarkent’in yapı ruhsatlarının iptal edildiğiyle ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Acarkent villalarının yapı ruhsatları iptal edildi!

İstanbul 4. İdare Mahkemesi Mimarlar Odası’nın Beykoz Saip Molla ormanına inşa edilen Acarkent villalarına ait yapı ruhsatları hakkında açtığı davada, yapı ruhsatları için iptal kararı verildi...

Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı!

Özak GYO imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı...

Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul'un A,B ve C Blokta bulunan  bağımsız  bölümler için revizyona gidildiğini ve Tadilat Yapı Ruhsatlarının 16.08.2018 tarihinde alındığını açıkladı.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Ali Aydın: Yapı ruhsatları en az bir yıl uzatılmalı!

KAYİM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın, OHAL’den dolayı yapı ruhsatlarının en az bir yıl uzatılmasını, müteahhitlerin bankalara olan borçlarının en az 36 ay taksitlendirilmesini istedi.

Yapı Ruhsatlarının Sosyal Sigortalar Kurumuna Gönderilmesi Haberi

Yapı Ruhsatlarının Sosyal Sigortalar Kurumuna Gönderilmesi

Yapı Ruhsatlarının Sosyal Sigortalar Kurumuna Gönderilmesi ve Yapı Kullanma İzin Belgesinin Verilmesinde Kurumca Düzenlenmiş "Borcu Yoktur" Yazısının Aranılması Hakkında Tebliğ



Amaç

             Madde 1 — Bu Tebliğin amacı, yapı ruhsatlarının Sosyal Sigortalar Kurumuna gönderilmesi ve yapı kullanma izin belgesi verilmeden önce ilgililerin Kuruma borçlarının bulunmadığına dair Kurumca düzenlenmiş bir yazının aranılmasına dair usul ve esasları düzenlemektir.


             Kapsam

             Madde 2 — Bu Tebliğ, Valilikler, Belediyeler ve ruhsat vermeye yetkili diğer merciler tarafından gerçek veya tüzel kişilere verilecek yapı ruhsatlarının Kuruma gönderilmesi  ile yapı kullanma izin belgesi verilmeden önce Kurumca düzenlenmiş borcu yoktur yazısının aranılması hususlarını kapsar.


             Dayanak

           ...