27 / 05 / 2024

Yapıart Teknik İnşaat iletişim

Yapıart Teknik İnşaat iletişim

Yapıart Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Baybür tarafından kuruldu.

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Hızır Saral tarafından kuruldu.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Mşk Teknik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşk Teknik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Metin Kurt tarafından kuruldu.

Nehir Teknik Yapı Nakliyat Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir Teknik Yapı Nakliyat Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Nehir tarafından kuruldu.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özgün Üstündağ tarafından kuruldu.

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztopal tarafından kuruldu.

Depar Teknik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depar Teknik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sıtkı Fırat tarafından kuruldu.

Yapıart Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıart Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Baybür tarafından kuruldu.

Osmanoğulları Peyzaj Teknik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları Peyzaj Teknik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arif Baysa tarafından kuruldu.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Mat Art Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Art Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Muhammed Eymen Tuğra ortaklığında kuruldu.

Yapıart Teknik İnşaat iletişim Haberi

Yapıart Teknik İnşaat iletişim

Yapıart Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Baybür tarafından kuruldu.

Yapıart Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane, okul, hastane, kreş, bakım evleri, huzur evleri inşaatlarını almak, yapmak, satmak, kendi hesabıma arazi, ve arsalar almak, satmak, bunların üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı, hisse paylı ve ücret karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, barajlar, göletler, kavşaklar, viyadükler, köprüler, alış-veriş merkezleri, eğlence merkezleri, parklar, bahçeler, turistik tesisler, tatil...