02 / 05 / 2024

Yapıkredi faizleri

Yapıkredi faizleri

Yapıkredi Bankası'ndan konut kredisi kullananlar şimdi Homend mağazalarından yüzde 50 indirim kazanıyor. Yapıkredi'den Konut Kredisi Kullananlara Homend Ürünleri yüzde 50 İndirimli. İndirim kuponlarının son kullanma tarihi 15 Eylül 2014.

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası peş peşe açıkladı! Konut kredisi faizleri şaşırttı!

Pek çok bankanın konut kredisi faiz oranları yenilendi! Peki 1 milyon TL konut kredisi 60 ay vadeli olarak kullanıldığında ödeme tutarları ne kadar? İşte Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası tarafından açıklanan o rakamlar ve banka banka faiz oranları...

6 bankadan peş peşe şok karar! Garanti, Yapı Kredi, ING ve 3 banka daha açıkladı!

6 bankadan peş peşe şok karar geldi. ING, Garanti, TEB, Yapı Kredi, Kuveyt Türk, QNB kredi faizleri ile ilgili arka arkaya açıklama yaptı. İşte detaylar...

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faizleri düştü!

Yapı Kredi Bankası politika faizleri sonrasında konut kredisi faiz oranlarında bir indirim daha uyguladı. Bankanın konut kredisi faizleri yüzde 1.26’ya düştü…

Yapı Kredi Bankası'nın konut kredisi faizlerini 10 puan düştü!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut kredisi faizleri tüm vadeler için 10 puan düştü.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları düştü!

Yapı Kredi Bankası son bir hafta içinde ikinci kez konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Yapı Kredi Bankası konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç ve konut kredisi faizleri 2019!

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi ve konut kredisi için ne kadar faiz oranı uyguluyor? Yapı Kredi kredi hesaplama ne kadar?

Yapı Kredi konut kredisi faizleri yükseldi!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları yükseldi. Banka 10 yıl vadeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.8’e çıkardı.

Yapı Kredi Bankası güncel konut kredisi faizleri!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi ürünleri dahilinde yüzde 2.46’dan başlayan konut kredisi faiz oranlan sunuyor. 

Konut kredi faizleri yine yükselişte!

Konut kredi faizlerinde bankalar oranları düşürmeye yanaşmıyor. Konut yapımcıları da konut alacaklar da faizin inmesini beklerken birden faiz artırımı ile karşılaştılar. Konut kredi faizleri yine yükselişe geçti.. 

Narmanlı Han davasında Yapı Kredi Koray GYO lehine karar!

Narmanlı Han davasında aleyhine sonuç alan Yapı Kredi Koray GYO, temyiz başvurusunda lehine sonuç aldı...

Yapı Kredi Koray GYO Riva Doğu arsalarının değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO, Riva Doğu'daki arsaların değerleme raporunu yayınladı...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Ankara projesi değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara Ankara projesinin değerleme raporunu yayınladı...

Yapıkredi faizleri Haberi

Yapıkredi faizleri

Yapıkredi Bankası'ndan konut kredisi kullananlar şimdi Homend mağazalarından %50 indirim kazanıyor. Fırssattan yararlanmak isteyenler 5 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında Homend markası adı altında tanımlı homend.com.tr internet sitesinden kendilerne verilen alışveriş kodlarını kullanarak alışveriş yapabiliyor.


KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, tüm ürünlerde geçerli olan %50 indirim kodunu almak isteyen konut kredisi müşterileri, Yapı Kredi İnternet Şubesi’ne giriş yaparak indirim kuponlarını temin edebiliyor. Kupon kodları mevcut konut kredisi müşterileri için 15 Ağustos itibari ile İnternet Şubesi “Kampanyalarım” alanında yer alıyor. 15 Ağustos – 29 Ağustos tarihleri arasında yeni konut kredisi kullanacak müşteriler kampanya kapsamında geçerli olacak tekil kodları ise konut kredisi kullandıktan sonraki 15 gün içerisinde İnternet Şubesi’ndeki “Kampanyalarım” alanından alabiliyor.


Kampanya tarihleri içerisinde yeni konut kredisi kullanan müşteriler , şubelerinden veya...