21 / 05 / 2024

yapıkredi koray gyo

yapıkredi koray gyo

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin, Ankara-Çankaya Projesi'nin devam etmesine hukuki bakımdan mevcut durumda bir engel olmadığı gerekçesiyle kalan yapı ruhsatı da Çankaya Belediyesi tarafından verildi...

Yapı Kredi Koray GYO'nun esas sözleşmesi tescil edildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 17 Mayıs 2021 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında kabul edilen Esas Sözleşme Değişiklikleri tescil edildi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun 12.1 milyon TL'lik payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Pay Alım Teklifi Tebliği Uyarınca Yapılacak Zorunlu Pay Alım Teklifi hakkındaki açıklama ve değerleme raporunun ilgili bölümü yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin değişiklik tasarıları onaylandı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu tarafından E-12233903-340.17-5640 sayılı ve 28 Nisan 2021 tarihli karar ile uygunluk verilen Esas Sözleşme değişiklik tasarıları genel kurulda onaylandı.

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nde değişiklik pay sahiplerinin onayına sunuldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin değişiklik tasarıları Ticaret Bakanlığı'nın iznini takiben; yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacak.

Yapı Kredi Koray GYO 2021 yılı ilk çeyrek faaliyet raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması ile sonuçlanacak olan şirket ortaklık yapısındaki değişikliğe izin verilmesi talebine Sermaye Piyasası Kurulu'ndan izin verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO, 9 Mart 2021 tarihinde yaptığı toplantıda, yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun esas sözleşmesinin 2., 4., ve 15. maddelerinin tadil edilmesine, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verildi. 

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Rekabet Kurumu internet sitesinden, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması işlemine Rekabet Kurulu'nun 1 Nisan 2021 tarihli Kararı ile izin verildiği öğrenildi.   

yapıkredi koray gyo Haberi

yapıkredi koray gyo


Yapı Kredi Koray'dan yapılan açıklama şöyle:


31 Temmuz 2013 tarihli "Ankara -Çankaya Proje Davası ve Projenin Sürdürülebilirliği" başlıklı Özel Durum Açıklamasında (ÖDA) belirtildiği üzere , Şirketimiz tarafından Ankara-Çankaya Projesi'nin devam etmesine hukuki bakımdan  mevcut durumda bir engel olmadığı gerekçesiyle, Ankara-Çankaya Belediyesi tarafından, projeyle ilgili düzenlenen yapı ruhsatının kalan 4 yıl,2 aylık süresinin  işlerlik kazanarak kullanılması Ankara-Çankaya Belediyesi  tarafından onaylanarak tarafımıza bugün bildirilmiştir.


Yapı Ruhsatının kalan kısmının kullanılmasına olanak sağlayan bu onay ile Şirketimiz Ankara-Çankaya projesini bitirmek için gerekli çalışmalara hemen başlamayı planlamaktadır.

Ankara-Çankaya projesiyle ilgili detaylı bilgilere Şirketimiz internet sitesinde (www.yapikredikoray.com )  "Yatırımcı Köşesi" başlığı altında yer alan "Gayrimenkul Değerleme Raporları" kısmı ile Faaliyet Raporları bölümünde detaylı olarak yer verilmekte olup ,projeyle ilgili gelişmeler  kamuoyuna...