17 / 05 / 2024

Yapıkredi kredi faizleri

Yapıkredi kredi faizleri

Deprem kuşağında yer alan Türkiye'nin modern şehirleşme yolunda nitelikli ve depreme dayanaklı yapı ihtiyacı her geçen gün artıyor. Kentsel Dönüşüm konut kredisi %4 faiz desteği ile 120 aya varan vadelerle kullanılabiliyor.

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası peş peşe açıkladı! Konut kredisi faizleri şaşırttı!

Pek çok bankanın konut kredisi faiz oranları yenilendi! Peki 1 milyon TL konut kredisi 60 ay vadeli olarak kullanıldığında ödeme tutarları ne kadar? İşte Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası tarafından açıklanan o rakamlar ve banka banka faiz oranları...

6 bankadan peş peşe şok karar! Garanti, Yapı Kredi, ING ve 3 banka daha açıkladı!

6 bankadan peş peşe şok karar geldi. ING, Garanti, TEB, Yapı Kredi, Kuveyt Türk, QNB kredi faizleri ile ilgili arka arkaya açıklama yaptı. İşte detaylar...

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faizleri düştü!

Yapı Kredi Bankası politika faizleri sonrasında konut kredisi faiz oranlarında bir indirim daha uyguladı. Bankanın konut kredisi faizleri yüzde 1.26’ya düştü…

Yapı Kredi Bankası'nın konut kredisi faizlerini 10 puan düştü!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut kredisi faizleri tüm vadeler için 10 puan düştü.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları düştü!

Yapı Kredi Bankası son bir hafta içinde ikinci kez konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Yapı Kredi Bankası konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç ve konut kredisi faizleri 2019!

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi ve konut kredisi için ne kadar faiz oranı uyguluyor? Yapı Kredi kredi hesaplama ne kadar?

Yapı Kredi konut kredisi faizleri yükseldi!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları yükseldi. Banka 10 yıl vadeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.8’e çıkardı.

Yapı Kredi Bankası güncel konut kredisi faizleri!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi ürünleri dahilinde yüzde 2.46’dan başlayan konut kredisi faiz oranlan sunuyor. 

Konut kredi faizleri yine yükselişte!

Konut kredi faizlerinde bankalar oranları düşürmeye yanaşmıyor. Konut yapımcıları da konut alacaklar da faizin inmesini beklerken birden faiz artırımı ile karşılaştılar. Konut kredi faizleri yine yükselişe geçti.. 

Yapı Kredi Koray GYO Riva Doğu arsalarının değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO, Riva Doğu'daki arsaların değerleme raporunu yayınladı...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Ankara projesi değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara Ankara projesinin değerleme raporunu yayınladı...

Yapıkredi kredi faizleri Haberi

Yapıkredi kredi faizleri

Deprem kuşağında yer alan Türkiye'nin modern şehirleşme yolunda nitelikli ve depreme dayanaklı yapı ihtiyacı her geçen gün artıyor. Yapı Kredi Bankası, risk taşıyan yapıların yenilenmesine yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahiplerine kredi desteği veriyor.


Yapı Kredi'nin Bakanlıkça yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından hazırlanmış riskli yapı tespit raporu ile konutunun / işyerinin riskli olduğunu tespit eden mülk sahiplerine;


-Başka bir yerde konut / işyeri almak için


-Konutunu / işyerini yeniden inşa etmek için uygun ödeme seçenekleri ile farklı finansman alternatifleri sunuyor.


6306 sayılı "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında Yapı Kredi bankası faiz destekli Kentsel Dönüşüm Kredisi'nden yararlanabilmek için aşağıdaki koşulların yerine getirmesi gerekiyor.


a. Taşınmazlar ile ilgili olarak Riskli Yapı Tespit Raporunun olması ve sadece bakanlıkça yetkilendirilmiş bu kuruluşların yetkilerilerinin, bulundukları il/ilçe sınırları...