02 / 05 / 2024

yapıtek caltagirone grup

yapıtek caltagirone grup

Çimbeton' un bünyesinde faaliyet gösteren Yapıtek Yapı Teknolojisi San. ve Tic. A.Ş' nin hisseleri, inşaat sektöründe faaliyet gösteren İtalya merkezli Caltagirone Grup' a satıldı..

Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yapıtek İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Mir Grup Emlak Nakliye İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Mir Grup Emlak Nakliye İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Mir Grup Emlak Nakliye İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Villa Narova'da 5.7 milyon TL'ye satılık villa! Yeni proje!

Yapıtek tarafından İzmir'de hayata geçirilen Villa Narova projesinde yer alan villanın satışları başladı. 5 adet villanın yer aldığı projede villa fiyatları 5 milyon 700 bin TL'den başlıyor. 

Btk Grup Tekstil İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Btk Grup Tekstil İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Btk Grup Tekstil İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı. 

Yapıtek Yol İnşaat Proje Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Yol İnşaat Proje Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Altıbağ tarafından kuruldu.

Emin Grup organik tarımda büyüyecek!  

Emin Grup, organik tarıma yatırım yapıyor. Emin Grup yetkilileri, "Biz arazileri toplayıp buna kira verme yoluna gidiyoruz. Konya bölgesinde çok büyük meyve ve domates ekimi olmaya başladı. Bu yatırımlarla ilgili elbirliği sistemi yapıyoruz." şeklinde konuştu..

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

Demir Grup’tan Sivas-Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabına destek!

Sivas- Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabının lansmanı yapıldı. Demir Grup desteğiyle okuyucuyla buluşan kitap Yekta Kopan moderatörlüğünde düzenlenen bir söyleşi eşliğinde tanıtıldı...

Konut stoku yıl sonuna kadar eriyecek!

Asya, Afrika ve Avrupa olmak üzere üç kıtada faaliyetlerini sürdüren Kuzu Grup, altyapı, üstyapı, inşaat ve işletme işleri yapıyor. Kuzu Grup CEO'su Özen Kuzu, tüm enerjilerini mevcut projelere yoğunlaştırdıklarını dile getirdi.

Rize Fırtına Vadisi'ndeki 26 kaçak yapı tek tek yıkılacak!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bulunan kaçak yapıların yıkılmasına karar verildi. Fırtına Vadisi'nde yer alan 26 kaçak yapının yıkımına gelecek hafta başlanacak.

Genpa Yapıtek İnşaat Ambalaj Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genpa Yapıtek İnşaat Ambalaj Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Şen tarafından kuruldu. 

yapıtek caltagirone grup Haberi

yapıtek caltagirone grup


Çimbeton'dan yapılan açıklama şöyle:


Yapıtek Yapı Teknolojisi San. ve Tic. A.Ş., şirketimiz liderliğinde 1987 yılında inşaat sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulmuş bir şirket olmakla birlikte grubumuzun ana iş konusu olan çimento ve hazırbeton üretimi ve satışı konularına odaklanma anlayışı çerçevesinde faaliyetlerine ara vermiş ve uzun süredir inşaat sektöründe herhangi bir faaliyeti söz konusu olmamıştır.


Yapıtek Yapı Teknolojisi San. ve Tic. A.Ş'de şirketimize ait bulunan ve Yapıtek Yapı Teknolojisi San. ve Tic. A.Ş. ödenmiş sermayesinin %1,25'ini temsil eden toplam 624,98 -TL. nominal değerdeki 62.498 adet hisse senedi 2.500 Euro bedelle, Caltagirone Grup'a ait İspanya'da yerleşik Inmobiliaria y Construcciones TORRESOL S.A.'ya satılarak devredilmiştir. İtalya merkezli Caltagirone Grup ana ortağımız Cementir Holding'in de dahil olduğu, gerek ulusal gerekse uluslararası inşaat sektöründe tecrübeli bir...