16 / 05 / 2024

Yaprak Turizm Manavgat

Yaprak Turizm Manavgat

Yaprak Turizm, Antalya Manavgat'a bağlı Çolaklı Mahallesi'nde 5 yıldızlı otel inşa edecek. 5 yıldızlı olarak planlanan Yaprak Turizm Manavgat otel projesi 3 milyon TL'ye mal olacak.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaprak Otelcilik Turizm İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Acıbiber tarafından kuruldu.

Turizmde yaprak dökümü: Yılın ilk 2 gününde 86 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını sürecinde en fazla darbe alan, en ağır yükü omuzlarında hisseden turizm sektörünün lokomotifi otellerde yeni yılla birlikte yaprak dökümü hızlanıyor. Yeniden yapılandırma, öteleme ve kredi ödeme kıskacındaki binlerce otel satılıyor...

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Manavgat'ta TOKİ konutları için başvurular başlıyor!

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık turizm imarlı arsa!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Çolaklı Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa satılıyor. Satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Antalya Manavgat'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Burak Turizm, Antalya Manavgat'ta 400 oda 800 yatak kapasiteli otel yapacak. 5 yıldızlı olacak otel, Ilıca Mahallesi Çeltek Mevkiide kurulacak..

Manavgat'ta 8 Turizm arazisi Varlık Fonu'na devredildi!

Manavgat ilçesinde yer alan turistik bölgelerdeki 8 turizm arazisi, Kanun Hükmünde Kararname ile (KHK) Hazine’den Varlık Fonu’na devredildi.

Yaprak Turizm Manavgat Haberi

Yaprak Turizm Manavgat


Yaprak Turizm, Antalya Manavgat'a bağlı Çolaklı Mahallesi'nde 5 yıldızlı otel inşa edecek. 5 yıldızlı olarak planlanan Yaprak Turizm Manavgat otel projesi 3 milyon TL'ye mal olacak.


Yaprak Turizm Manavgat projesi 150 oda, 320 yatak kapasiteli olacak. 5 bin 236 metrekare alanda yükselecek olan Yaprak Turizm Manavgat projesi 138 standart oda, 10 aile odası, 2 engelli odasu yer alıyor.


1 yıl içerisinde tamamlanması planlanan Yaprak Turizm Manavgat Otel projesinin doğusunda Orfeus Park Otel Hotel, güney yönünde Club Golden Beach Tatil Köyü, kuzey yönünde Karalar Otomotiv İnş. Turz. Tic. ve San. Ltd. Şti. tarafından yapılan otel inşaatı bulunuyor. Otel projesi Antalya Havaalanına 50 kilometre, Antalya şehir merkezine 67 kilometre mesafede olacak.


Otel kapsamında yapılacaklar;


· 100 kişilik Konferans Salonu (1 Adet)

· 40 Kişilik Toplantı Salonu...