19 / 05 / 2024

yara bakım hastanesi nerede var

yara bakım hastanesi nerede var

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek-1 (82. Yıl Devlet Hastanesi) binasında Yara Bakım Ünitesiyle birlikte, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Evde Bakım Ünitesinin açılışı düzenlenen tören ile gerçekleşti...

Esenyurt palyatif bakım merkezi açıldı!

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde İstanbul'un ikinci en büyük palyatif bakım merkezi açıldı. Yeni açılan palyatif bakım merkezi 40 yatak kapasitesine sahip.

Adıyaman Otobüs Bakım İstasyonu inşasında sona gelindi!

Adıyaman Belediyesi, otobüslerin bakımının sağlıklı bir şekilde yapılması için 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki alanda sürdürdüğü otobüs bakım istasyonunun inşasında sona yaklaşıldı.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

Hendek Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Hendek Devlet Hastanesi birinci basamak yoğun bakım ve Palyatif Bakım Servisinin açılışı yapıldı. Açılış törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da katıldı...

Okmeydanı Eğitim Hastanesi'nin Çocuk Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde revize edilen Çocuk Acil ile yeni Çocuk Yoğun Bakım Servisi hizmete açıldı.

Şanlıurfa Viranşehir Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

Viranşehir Devlet Hastanesi bünyesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı.Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, açılan merkezde kanser, felç, alzaymır ve kalp hastalarına hizmet verilecek.

Muğla’da Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı. Merkez, Köyceğiz Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek. Muğla’nın ilk Palyatif Bakım Merkezi, Köyceğiz Devlet Hastanesinde düzenlenen törenle açıldı.

Kandıra Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi'nde sona gelindi!

Sağlık Bakanlığı’nın Palyatif Bakım Yönergesi'ne uygun olarak ilimizde kurulması planlanan, 5 Palyatif Merkezi çalışmalarında sona gelindi.İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanelerde Palyatif Bakım Merkezi tescil işlemleri başlatıldı.

Selçuk Devlet Hastanesi'nde Palyatif Bakım Merkezi açıldı!

İzmir’de özellikle kanser hastalarına yönelik olarak kurulan Palyatif Bakım Merkezleri’nin sayıları hızla artıyor. Selçuk Devlet Hastanesi’nde “Palyatif Bakım Merkezi” hizmete açıldı...

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

İbrahim Mart: İş yeri asansörlerine günlük bakım yapılmalı!

İbrahim Mart "Vinç tipi dediğimiz, asansörler, konutta kullandığımızdan farklı makinalar. İnşaattaki makina, ekipmanların çok daha sıklıkla kontrol edilmesi ve bakımının mutlaka düzenli olarak yapılması gerekiyor" dedi.

Hatay Havalimanı bina bakım onarım işi ihalesi iptal edildi!

Hatay Havalimanı Müdürlüğü bina bakım onarım işi Devlet Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkmıştı. İhale için 29 Ağustos 2014 tarihinde iptal kararı alındı.

Airfel, indirimli bakım kampanyası başlattı!

Airfel, "Kombi Bakım Kampanyası"na imza attı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip kullanıcılar, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek.

yara bakım hastanesi nerede var Haberi

yara bakım hastanesi nerede var


Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Yara Bakım Ünitesi açıldı.


Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek-1 (82. Yıl Devlet Hastanesi) binasında Yara Bakım Ünitesiyle birlikte, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Evde Bakım Ünitesinin açılışı düzenlenen tören ile gerçekleşti. Başta diyabet hastaları olmak üzere hastanede yatarak tedavi gören hastalarda meydana gelen yaraların iyileştirilmesi için Yara Bakım Merkezi Ünitesi kuruldu. Ünitede bası yarası, venöz ülserler, arteriyal yetmezliğe bağlı ülserler, diyabetik yaralar, radyasyon ve ekstravazasyon yaraları, lenfödem, malnüstrisyon yaraları, enfekte yaralar, ateşli silah yaralanmaları merkezde tedavi edilebilecek.


Daha önceden 82. Yıl Devlet Hastanesi olarak hizmet veren binada gerçekleşen ünitelerin açılışına Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Mehmet Metiner, Salih Fırat, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı...