04 / 05 / 2024

Yargıcı Homeworks nişantaşı

Yargıcı Homeworks nişantaşı

Her sezon, konfeksiyondan aksesuara, dekorasyondan kozmetiğe kadar geniş koleksiyonlarıyla bir yaşam biçimi sunan Yargıcı’nın ilk dekorasyon mağazası Yargıcı “Homeworks”, Nişantaşı’nda açıldı.

Yargıcı Homeworks mağazası Nişantaşı'nda açılıyor!

İlk Yargıcı Homeworks mağazası Nişantaşı'nda açılıyor. Yargıcı Homeworks mağazasının açılışı 10 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Burcu Güneş Nişantaşı'na taşındı!

Burcu Güneş, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, Nişantaşı'na taşındığını söyledi. Güneş, "Bu aralar taşınma işleriyle uğraşıyorum. Şimdi modacıma gidiyorum. Onunla bir randevum var" dedi.

Alişan Nişantaşı'nda otel açıyor!

Alişan, sahneden ve Tv programlarından kazandığı paraları ticarete yatırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Nişantaşı Teşvikiye Camii’nin yan tarafında açtığı dönerci dükkanıyla ticarete atılan şarkıcı Alişan, hedef büyüttü.

Yargıcı Homeworks Nişantaşı'nda açıldı!

Her sezon, konfeksiyondan aksesuara, dekorasyondan kozmetiğe kadar geniş koleksiyonlarıyla bir yaşam biçimi sunan Yargıcı’nın ilk dekorasyon mağazası Yargıcı “Homeworks”, Nişantaşı’nda açıldı.

Yargıcı Homeworks mağazası Nişantaşı'nda açılıyor!

İlk Yargıcı Homeworks mağazası Nişantaşı'nda açılıyor. Yargıcı Homeworks mağazasının açılışı 10 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Ağaoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi gayrimenkul satış uzmanı yetiştirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubundan yapılan açıklamaya göre, grup, Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliğine gidiyor. Bu kapsamda iki kurum gayrimenkul satış uzmanları yetiştirecek. 6 Aralık-25 Ocak tarihleri arasında sertifika eğitimleri verilecek...

KONUTDER-Nişantaşı Üniversitesi işbirliği protokol töreni 20 Kasım'da!

Nişantaşı Üniversitesi ile Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) arasında imzalanacak işbirliği protokolü töreni 20 Kasım Perşembe günü saat 09:00'da Nişantaşı Üniversitesi Sadabad Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu dün Nişantaşı'na geldi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena, önceki gün babasının kendisi ve özel misafirleri için tahsis ettiği lüks araçla Nişantaşı’na geldi.Önce geçeceği yere yürümeyi düşünen genç kız, sonra vazgeçip yine kendisini bekleyen araca bindi.

Cabinet Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Almanya ’nın kişiye özel tasarımları ve ‘hot couture’ modelleriyle adını dünyaya duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaş ı’nda müşterilerinin hizmetine sundu.

1956 yılında İstanbul'un en yüksek binası Nişantaşı'nda inşa edilecekmiş!

1955 yılında Demokrat Parti'nin ileri gelenlerinde bulunduğu bir şirket Nişantaşı'nda, 55 metre uzunluğunda, 18 katlı, 34 daireli bir bina için ruhsat almaya teşebbüs etmiş. Proje Emin Onat tarafından hazırlanmış.

Cabinet, Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açtı!

Almanya’ nın kişiye özel tasarımları ve ‘hot couture’ modelleriyle adını dünyaya duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’ nda müşterilerinin hizmetine sundu...

Alman mobilya devi Cabinet ikinci mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Almanya’nın özel tasarımları ve hot couture modelleriyle adını duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açtı. Cabinet’in kurucusu Michael Greven, kızı Julia Greven ve işletmeci Faruk Kurt açılıştaydı.

1955 yılında Nişantaşı'nda 9.780 metrekare arsa 271.200 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 74 liraya satıldığı 1955 yılında Nişantaşı'nda bulunan 9 bin 780 metrekare arsa metrekaresi 27 lira 73 kuruştan, 271 bin 200 lira açık artırma usulüyle satılacakmış.

Yargıcı Homeworks nişantaşı Haberi

Yargıcı Homeworks nişantaşı

Dekorasyon koleksiyonunu her sezon genişleten Yargıcı, Nişantaşı’nda açtığı ilk Yargıcı Homeworks mağazası ile artık tüm dekorasyon ürünlerini ve fazlasını tek bir çatı altında topluyor. İlkbahar-Yaz 2015 sezonunun lejyoner ruhunu yaşam alanlarına da yansıtan Yargıcı Homeworks, çağdaş ve özgür ruhlu mekanlar yaratmanız için geniş koleksiyonuyla farklı çözümler sunuyor.

Her sezon hikayesinde anlatılan Yargıcı kadının evi nasıl olurdu, nasıl bir yerde yaşardı, seyahatlerinde nasıl objeler satın alırdı diye düşünülerek yaratılan Yargıcı Homeworks koleksiyonu, dünyanın farklı ülkelerinden, farklı sanatçı ve tasarımcıların elinden çıkma ev aksesuarları ve mobilyalarla mekanlara yaratıcı dokunuşlar katıyor. Her biri en iyi yapıldığı ülkelerden seçilerek oluşturulan koleksiyonda; dünyanın en iyisi kabul edilen Japon seramiklerinden egzotik Bali şemsiyelerine,  Filipinler’den gelen sedef kaselerden Tayland’ın geleneksel pirinç kovalarına, el işlemeli ‘Bleu Blanc’ porselenlerden...