02 / 05 / 2024

yarın kalan binaların tamamlanması

yarın kalan binaların tamamlanması

Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, Yeni Ekonomi Programı'nda yer alan 'reasürans havuzu'nun yarım kalan inşaatların tamamlanması için oluşturulacak bina tamamlama sigortasını kapsayabileceğinin müjdesini verdi.

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli haber! Başvurular yarın başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa sağlanacak olan hibe desteği ile ilgili talimatı verdi. Buna göre; salgın sebebi ile işlerine ara vermek zorunda kalan esnafa sağlanacak, karşılıksız toplam 4 milyar 622 milyon liralık destek için başvurular yarın başlayacak.

Milyonlarca esnafı ilgilendiriyor! Yarın son gün!

30 Nisan milyonlarca vatandaş için ayrın kritik gün. İş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa kira desteği ödemeleri için başvurular yarın sona eriyor. İşte tüm merak edilenler...

TOKİ hizmet binaları bakım ihalesi yarın!

T.C. Ç.Ş.B. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hizmet Binaları 37 Ay Süre İle Periyodik Bakımlarının Yapılması ve Hizmete Hazır Halde Tutulması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi yarın!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Atatürk Havalimanı'nda Millet Bahçesi için ilk adım yarın atılıyor!

Millet Bahçesi hazırlıkları kapsamında Atatürk Havalimanı apronunda faaliyetleri sona eren tesislerin ve binaların 1 milyon 950 bin TL'lik yıkım ihalesi yarın gerçekleştirilecek... 

Yozgat’ın yarım kalan inşaat projeleri TBMM'de!

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat’ın yarım kalan inşaat projelerini TBMM gündemine taşıdı.

Panora GYO'nun 1.8 milyon TL'lik temettünün 4. taksit ödemesi yarın!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2019'da yapılacak temettü dağıtımından hisse başına kalan tutar olan 0,0207 TL'sının ve buna karşılık gelen 1 milyon 800 bin 900 TL toplam temettünün 4. taksit olarak ödemesinin yarın yapılmasına karar verildi...

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi yarın!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı yarın kapılarını açıyor!

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri tüm dünyada Şehircilik Günü olarak kutlanacak olan 8 Kasım 2017 tarihinde 3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı yarın kapılarını açıyor.

Burdur Bucak’ın yarım kalan projeleri tamamlanacak!

Ak Parti Burdur Bucak İlçe Başkanı Kadir Yaman, ilçedeki sorunları anlattı. Yaman, “Bucak’ın yarım kalan projelerini tamamlayacağız'' dedi.

yarın kalan binaların tamamlanması Haberi

yarın kalan binaların tamamlanması


Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, Yeni Ekonomi Programı'nda yer alan 'reasürans havuzu'nun yarım kalan inşaatların tamamlanması için oluşturulacak bina tamamlama sigortasını kapsayabileceğini açıkladı. Çetin, "Tamamlanamayan binalar eğer sigortalanabilseydi bugün konkordato ilan eden müteahhitlerin yarattığı mağduriyetler minimum düzeye gelirdi" diye konuştu.. Çetin'in havuzda olabilir dediği bir başka alan ise ekonomik hayatın devamında önemli olduğunu vurguladığı alacak sigortası. İşte HaberTürk gazetesi yazarı Rahim Ak'ın röportajı...

Yeni Ekonomi Programı'nda yer alan 'teminat bulunamayan alanlarda reasürans havuzu oluşturulacağı' maddesi bir çok kişi tarafından mobilya, boya, kimya sektörlerin için yeni bir sigorta havuzu oluşturulacağı biçiminde algılandı. Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin ise havuzun kapsamına ekonomiyi de hızla toparlayacak sigortaların girebileceğini müjdeledi. Bunlardan ilki ve en önemlisi yönetmeliği yayımlanmış olmasına rağmen...