07 / 05 / 2024

Yarın Mühendislik Limited Şirketi

Yarın Mühendislik Limited Şirketi

Yarın Mühendislik Limited Şirketi Murat Güngör Tekin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Energy Plus Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Energy Plus Mühendislik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Zrary tarafından kuruldu.

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

Caglar Architects Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Caglar Architects Mühendislik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Emba Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu! 

Emba Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Sanlı tarafından kuruldu. 

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uygun ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Bakı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Bakı Mühendislik Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedelli ile Nermin Köroğlu Isın ve Gazanfer Köroğlu ortaklığında kuruldu.

Mabetex İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mabetex İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mabco Constructions SA tarafından kuruldu.

Fabs Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Fabs Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Çöl tarafından kuruldu.

Edita Engineers Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Edita Engineers Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Çetin tarafından kuruldu.

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Noa Desıgn Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Noa Desıgn Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nesime Olcaycan tarafından kuruldu.

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Filibe İnşaat Ve Yapı Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yunus Örücü tarafından kuruldu.

Yarın Mühendislik Limited Şirketi Haberi

Yarın Mühendislik Limited Şirketi


Yarın Mühendislik Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Güngör Tekin tarafından kuruldu. 


Yarın Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması ve ana sözleşmesindeyazılı olan diğer işler,



Yarın Mühendislik Limited Şirketi Adres; Aydıntepe Mah.Yavuz Cd.N.9/6...