05 / 05 / 2024

Yarpuzlular Turizm Alanya

Yarpuzlular Turizm Alanya

Yarpuzlular Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş Alanya Konaklı'da 460 oda 980 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel yapacak. On ay sonra işletmeye açılması hedeflenen otel projesi 4 milyon 500 bin TL'ye mal olacak...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Alanya Utopia World Hotel 235 milyon liraya satıldı!

Antalya'nın alanya ilçesinde bulunan gözde otel Utopia World Hotel'in satış onayı çıktı. Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. tarafından alınan otelin satış fiyatı 235 milyon lira olarak belirlendi...

Alanya'daki Utopia World Hotel'in devri için başvuru yapıldı!

Alanya'daki Utopya Turizm'e ait Utopia World Hotel'in devri için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı. 2007'de inşa edilen ve 559 odanın yanı sıra toplamda 312 adet villa ve binayı da içinde barındıran tesis için 2018'de ön satış sözleşmesi imzalanmıştı.

Alanya'ya teleferik kazandırılacak!

ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, ALTİD tarafından düzenlene turizm istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yücel, Alanya'ya teleferik kazandırılacağını söyledi.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Antalya Alanya'da 4.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya İli Alanya İlçesi Milli Emlak Müdürlüğü, Konaklı ve Mahmutlar'da bulunan tarla ve araziyi satışa çıkardı. Günübirlik turizm tesis alanı ve tercihli kullanım alanı imarlı arsaların toplam bedeli 4 milyon 401 bin 359 TL olarak belirlendi.

Alanya'da turizm sektörü inşaatı etkiliyor!

Pahalı uçak biletlerinin krizi dahada tırmandırdığını belirten Alanya'daki inşaat ve emlak söktörü, geçen yılın iki katına çıkan uçak bilet fiyatları için acil önlem çağrısı yaptı.

Adenya Hotel helal turizm konseptiyle dikkat çekiyor!

Antalya Alanya'da “Helal Turizm” konseptiyle hizmet veren Adenya Resort Hotels & Spa tatil merkezleri arasında dikkat çekiyor.

Alanya Mahmutlar ve Konaklı'nın caddeleri yenilendi!

Turizm sezonu öncesinde Konaklı ve Mahmutlar Mahallesi’nde başlatılan yol ve parke çalışmalarını tamamlayan Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çalışmalarını vatandaşların talepleri doğrultusunda sürdürüyor.

Antalya Alanya ve Aksu'daki turizm arazilerini kim aldı?

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın verdiği bilgilere göre, Antalya’nın turizm beldesi Aksu’da 3, Alanya’da da bir hazine arazisi satıldı. Sayıştay’ın gündeme getirdiği turizm arazilerine, kimlerin sahip olduğu ortaya çıktı.

Alanya'da turizm ve emlak yatırımında kayıp olmayacak!

İran'da yoğun temaslarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, turizm ve inşaat sektörüyle ilgili ikili görüşmeler yaptı. İki sektörde yatırım kaybı olmayacak.

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Yarpuzlular Turizm Alanya Haberi

Yarpuzlular Turizm Alanya


Yarpuzlular Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş Antalya Alanya Konaklı Belediyesi Telati Köyü Kulak mevkiinde 4 milyon 500 TL'ye mal olacak 5 yıldızlı otel projesine hazırlanıyor. Yarpuzlular Alanya otel projesi 15 bin 448 metrekare alanda inşa edilecek.


Yarpuzlular Alanya otel projesi 460 oda 980 yatak kapasitesine sahip. Projede 2 kişilik 412 standart oda, 2 kişilik 12 suit oda, 4 kişilik 30 aile odası, 2 kişilik 6 bedensel engelli odası olacak.


Yarpuzlular Alanya otel projesinin on ayda tamamlanıp, işletmeye açılması hedefleniyor. Yarpuzlular Alanya otel projesinin batı tarafında Theme Beach Hotel, kuzeyinde Konak Beach Club yer alıyor.


Projede 1.125 kişilik 1. sınıf lokanta, 470 kişilik ana restoran terası, 400 kişilik hazırlık mutfağı, 300 kişilik 1. sınıf lokanta, 850 kişilik ana restoran mutfağı, 2 tane 125...