07 / 05 / 2024

Yasadışı Finansal Çıkış

Yasadışı Finansal Çıkış

Yavaşlayan ekonomiler çıkışı konut sektöründe arıyor… Avrupa’nın birçok ülkesi konut alana oturma izni vermeye başladı. İspanya ise işi biraz daha ileri götürüp vatandaşlık vereceğim diyor…

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Forge Grup Finansal Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çiftçioğlu tarafından kuruldu.

Yasadışı menkul kıymet satmakla suçlanıyordu! Dev firma İflas etti

Kripto para borsası Bittrex, ABD'de iflas başvurusunda bulundu. Borsa, bir zamandır ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) aracılığı ile açılan bir soruşturma ile ilgileniyordu. Peki yatırımcı ne olacak?

Arana Finansal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Arana Finansal Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Maksym Verzilov tarafından kuruldu.

Xo Capıtal Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık  Limited Şirketi kuruldu!

Xo Capıtal Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık  Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Aurelıan Cıreasa tarafından kuruldu.

EMFED'ten Milas Tapu Müdürlüğüne tepki!

Emlak Müşavirleri Federasyonu (EMFED), Milas Tapu Müdürlüğüne giden bazı emlak ofisi ve emlak danışmanlarının yasadığı sıkıntılar nedeniyle Milas Tapu Müdürlüğü'ne tepki gösterdi. 

Çetindağ Emlak Finansal Danışmanlık Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetindağ Emlak Finansal Danışmanlık Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çetin tarafından kuruldu.

Queen İnternational Group Emlak Ve Finansal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Queen İnternational Group Emlak Ve Finansal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyedeh Elnaz Ghasemı tarafından kuruldu.

Conven Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Conven Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Peksevin ve Erman Döşer ortaklığında kuruldu.

Şeker Finansal Kiralama'nın finansman bonosunun yıllık basit faiz oranı yüzde 9,25 oldu!

Şeker Finansal Kiralama'nın 98 gün vadeli iskontolu finansman bonosunun yıllık basit faiz oranı yüzde 9,25, yıllık bileşik faiz oranı yüzde 9,57 ve nihai fiyatı 97,577 TL seviyesine revize edildi.

Halk Varlık Finansal Kiralama'dan 100 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracı!

Halk Varlık Finansal Kiralama, 635 milyon TL ihraç tavanı dahilinde 100 milyon TL nominal tutarda borçlanma aracı ihracını gerçekleştirdi.

Moody's: Düşük fiyatlar petrol ve doğal gaz şirketlerinin finansal risklerini artırdı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, düşük petrol fiyatlarının 2020 yılında petrol ve doğal gaz şirketlerine ilişkin finansal riskleri artırdığını aktardı.

Halk Varlık Kiralama 2019 faaliyet raporu ve finansal tablo!

Halk Varlık Kiralama 1 Ocak 2019 ile 31 Aralık 2019 dönemine ait sorumluluk beyanı, finansal tablo ve faaliyet raporunu yayınladı...

Nurol Varlık Kiralama 2019 finansal raporunu yayınladı!

Nurol Varlık Kiralama, finansal rapor, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı.

Yasadışı Finansal Çıkış Haberi

Yasadışı Finansal Çıkış


Ülkeye yatırım ve zengin çekmek için konut sektörü merkezli uygulamalar artacak… Geliri artırmak için her ülke yeni vergiler peşinde… Kemer sıkma peşinde.. Avrupa Birliği tarihinde ilk kez 2013 yılında geçen yıla göre bütçe kısıtlamasına gitti… 20.yy’ın siyasal güçleri çerçevesinde şekillenen ekonomik yapılar çöküyor… Ekabir Avrupalılar, ülkelerine zenginleri çekmek için konut satışına sarıldı… Bu uygulama Çinlilerin Avrupa’yı istilası ile sonuçlanır… Avrupa bu konut merkezli oturma izni, vatandaşlık vaatleri ile istediği sonucu alamaz…


Fransa zengine yüksek vergi uygulaması getirdi. Avrupa’daki birçok ülke de getirecek. Daha çok vergi toplamaktan ziyade vatandaşların huzursuzluğunu gidermek amaçlı yapılan bir operasyondur bu. Çünkü Avrupa ülkeleri vatandaşlarında birilerinin kendilerini soyduğu hissi var. Bu his gelecekte daha da artacak. Almanya Başbakanı Merkel, birkaç ay önce “Piyasalar halkı değil, birkaç...