05 / 05 / 2024

Yaşam kule Residence yenimahalle

Yaşam kule Residence yenimahalle

Hamitoğlu İnşaat tarafından Ankara Yenimahalle'de hayata geçirilen Yaşam Kule projesi 16 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Projede 400 konut 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ankara Yaşam Kule Residence iletişim!

16 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçen Yaşam Kule Residence projesi 400 konut halinde yükseliyor. Ankara Yaşam Kule Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi! 

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence projesi için start verildi. 26 konuttan oluşan proje Aderan Global tarafından hayata geçiriliyor.

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alican Karaöz tarafından kuruldu.

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.

Mersin Athena Residence’ta yaşam başlıyor!

Mersin’in en değerli yazlık bölgesi Erdemli’de, hayata geçirilen Athena Residence’ta yaşam başlıyor.

Kule Residence'ta son 60 daire! 413 bin TL'ye!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait Kayaşehir Emlak Konut Evleri'nde satışa çıkan Kule Residence'da satış patlaması yaşanıyor. Projede 185 daireden 125'i sahiplerini buldu...

Kayaşehir Emlak Konut Evleri'nin Kule Residence bloğu satışta!

Satışa açılır açılmaz yoğun bir talep yaşanan 30 katlı Kule Residence'da 185 daireden 108'i sahiplerini bulurken yerleşim ve yaşam başlayan Kule'de 77 dairenin satışı  Turyap Holding aracılığı ile devam ediyor.

NG Residence'ta yaşam bu sene başlayacak!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence’ta yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Emaar Square’de yaşam başladı!

Şehrin kalbinde lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Emaar Square’de, yer alan “Residence” dairelerde yaşam başladı

West Gate Residence'ta yaşam başladı!

ANKARA Eskişehir Yolu üzerinde konumlanan ve Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence'ta yaşam başladı. 38 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede satış devam ediyor.

Adana Yaşam Residence satılık!

Adana Yaşam Residence satılık 4+1 dairelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor. Kayabey İnşaat'ın hayata geçirdiği Yaşam Residence'ta banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Ankara Yaşam Kule teslim tarihi!

Ankara Yaşam Kule teslim tarihi Ağustos 2018 yılı olarak belirtiliyor. Ankara Yaşam Kule Rezidans projesinde fiyatlar 189 bin liradan başlayarak değişiyor...

Yaşam kule Residence yenimahalle Haberi

Yaşam kule Residence yenimahalle

Yaşam Kule Residence projesi Ankara Yenimahalle'de 16 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiyor. Hamitoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin ruhsatının önümüzdeki hafta içinde alınması bekleniyor.




Ankara Yaşam Kule Evleri stüdyo, 1 oda 1 salon ev 2 oda 1 salon şeklinde hayata geçiyor. Projede toplam 400 konut inşa ediliyor.


Kooperatif projesi olarak hayata geçen Yaşam Kule Residence 40 kat halinde yükseliyor. Projedeki dairelerin 48 ayda teslim edilmesi planlanıyor.




Yaşam Kule daire fiyatları;


Stüdyo daireler 170 bin liradan,

1 oda 1 salon daireler 250 bin liradan başlıyor,

2 oda 1 salon daireler  ise 330 bin lira ile 390 bin lira arasında farklılık gösteriyor.




Yaşam Kule Residence sosyal aktivite alanları arasında basketbol sahası, futbol sahası, güneşlenme terası, kapalı yüzme havuzu, masa tenisi, sauna, sinema, tenis...