18 / 05 / 2024

yaşam merkezleri nereye kurulacak

yaşam merkezleri nereye kurulacak

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, önümüzdeki yıl sağlıkta ikinci dönüşüm başlayacağını belirterek şehir hastaneleri için bir yabancı firmanın 1.2 milyar dolar yatırım yapacağını söyledi.

Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı artırılacak!

Engellilerin, gündüz bakım ve rehabilitasyon hizmeti aldıkları Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı bu yıl artırılacak.

Kayseri'ye modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

Regnum Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı!

Ankara'da yeni nesil iş merkezleri arasında yer alan ve  en ayrıcalıklı proje olarak gösterilen Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ndeki 8 iş merkezinde kiralama dönemi başladı. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kadın destek ve yaşam merkezleri yapılıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor.

Samsun İlkadım'a Yaşam Parkuru müjdesi!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Mahallesi Mert Irmağı kenarındaki 1800 metrelik güzergahta "yaşam parkuru" oluşturacaklarını söyledi. Alanda yöresel ürün satış merkezleri de yapılacak.

Beylikdüzü'nde Sosyal Yaşam Merkezleri artacak!

"Daha Güzel Bir Beylikdüzü İçin 20 Adım Daha" sloganıyla ilçenin her noktasına yeni yatırımlar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Manisa Yeni Mahalle Aile Yaşam Merkezi bayram sonrası açılıyor!

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur Denge'ye yaptığı açıklamada sosyal belediyecilik anlamında bayanlara ve çocuklara yönelik açılan kursları ve Aile Yaşam Merkezleri'nin işlevlerini anlattı.

Karabürk Sosyal Yaşam Merkezleri inşaatları devam ediyor!

Esentepeve Kayabaşı Mahallesi, Yaylacık mevkisinde Sosyal Yaşam Merkezleri inşaatları devam ediyor. Yerel seçimlerden bu yana 16 tane Sosyal Yaşam Merkezinin açılışını yaptı.

Mebuskent'te sağlıklı yaşam merkezleri konsepti yer alıyor!

Ankara’da artık “yaşam merkezleri” konseptinde tasarlanan konut projelerinde Mebuskent, sunduğu “sağlıklı yaşam” imkânları ile bir adım önde.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran'da açılacak!

AVRUPA'nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran'da kapılarını açacak.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi açılışa gün sayıyor!

Avrupa’nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran 2015’de kapılarını açacak..

Beytepe Ankara'nın en gözde yaşam merkezi olacak!

Ankara'da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe'nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

Beytepe Konutları, Ankara'da konforlu yaşam imkanı sunuyor!

Ankara’da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe’nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

yaşam merkezleri nereye kurulacak Haberi

yaşam merkezleri nereye kurulacak


AK Parti’nin düzenlediği programlara katılmak üzere Erzurum’a giden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanını ekonomiyle sıkıştırmaya çalışanlar bulunduğuna işaret etti. Akdağ, şöyle devam etti: “Bir takım kredi derecelendirme kuruluşları kredi notonu düşürüyor, başkaları felaket senaryoları yazıyor. Muhalefet partilerinden birileri ülkenin kötüye gittiği gibi karamsarlıklar yaymaya çalışıyor. Ben size çok önemli bir bilgi vereyim. 20’sinde Cumhurbaşkanımızla beraber lansman yapacağız. Şehir hastaneleri için bir yabancı firma 1.2 milyar dolar Türkiye’ye yatırım getirecek. Ekonomisinin kötüye gideceği düşünülün bir ülkeye bir yatırımcı firma bu parayı getirir mi? Bu karamsarlıkları elimizin tersiyle atıyoruz.”


YAŞAM MERKEZLERİ KURULUYOR


Önümüzdeki  2017 yılında sağlıkta ikinci dönüşüm başlayacağına vurgu yapan Akdağ, yeni bir hamle dönemine girdiklerini anlatırken şöyle konuştu: “Aile hekimliklerini kuvvetlendireceğiz. Erzurum’da da Türkiye’de olduğu gibi ihtiyaca göre...