03 / 05 / 2024

Yaşanabilir Ankara projesi

Yaşanabilir Ankara projesi

TÜGİAD Ankara Şubesi hazırlamış olduğu ‘Dört Dörtlük Ankara’ projesinin tanıtımını yapıyor. TÜGİAD Ankara Başkanı Zafer Yıldırım, Yaşanabilir Ankara projesini anlatıyor.

Zafer Yıldırım Yaşanabilir Ankara projesini anlattı!

TÜGİAD Ankara Şubesi hazırlamış olduğu ‘Dört Dörtlük Ankara’ projesinin tanıtımını yapıyor. TÜGİAD Ankara Başkanı Zafer Yıldırım, Yaşanabilir Ankara projesini anlatıyor.

Ankara-Ankara Projesi tüketici dava duruşması 7 Mayıs'a bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara Projesi tüketici davasının dün yapılan duruşmasında; davacıya bir sonraki celseye kadar imar barışı başvurusuna ilişkin beyanda bulunması için süre verildi. Bir sonraki duruşma 7 Mayıs 2019 tarihine bırakıldı...

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara Projesi açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi Tüketici Davaları ile ilgili güncelleme yayınladı.

Haldız Grup Ankara projesi geliyor!

Mimarisi ile dikkat çeken Haldız Grup Ankara projesi 500 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Ankara-Ankara Projesi davasında temyiz yolu açıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara Projesi davasında alınan karara karşı 15 gün içerisinde temyiz yoluna başvurulabiliyor...

Menemen yaşanabilir kent haline getirilecek!

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 2017’de ilçelerine yaptıkları çalışmaları Milliyet Ege’ye anlattı. Başkan Tahir Şahin, Menemen'i yaşanabilir kent haline getirmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. 

İzmir'e Merkez Yaşam Konak projesi geliyor!

Ocak-Şubat gibi inşaat çalışmaların başlayacağı ‘Merkez Yaşam Konak projesi 38 katlı tek blok şeklinde yükselecek. Proje konut projesi olarak hayata geçirilecek.

Ankara-Ankara Projesi davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ankara-Ankara Projesi davasında son durum bildirisi yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray Ankara-Ankara projesi davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray Ankara-Ankara projesi davasında son durum bildirisi yayınlandı. 

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi'ne ödül!

Londra'da düzenlenen European Property Awards'a ödüle layık görülen YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi "en iyi ofis mimarisi" dalında ödül kazandı.

AND Ankara projesi geliyor! Yeni proje!

AND Ankara Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Ankara Çankaya'da yeni projeye hazırlanıyor. AND Ankara projesi ticari olarak tasarlanıyor. 

Yapı Keredi Koray Ankara-Ankara Projesi davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Keredi Koray Ankara-Ankara Projesi davasında son durum bildirisini yayınladı.

5. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu 26 Ekim'de!

WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler tarafından düzenlenen Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu bu yıl beşinci kez yapılacak.

Yaşanabilir Ankara projesi Haberi

Yaşanabilir Ankara projesi

4 ana başlık altında Ankara’nın sorunlarını ve gündeme getirilmesi gereken konu başlıklarını belirlediklerini dile getiren Zafer Yıldırım, ‘Yaşanabilir Ankara’ projesinin detaylarını anlattı.

Ankara’nın şehircilik ve planlama sorunları yüzünden caddelerinde yürünmesinin her geçen gün zorlaştığını ifade eden Zafer Yıldırım “Pek çok şehrimizde de benzer sorunlar bulunmakta. Son dönemde ülke çapında büyük gelişme gösteren inşaat sektörü Ankara’da da oldukça hacimli bir hale geldi ve ciddi işlere imza atıldı. Bununla birlikte inşaat sektörünün gelişimine paralel bir şekilde, şehrimizin de güzelleştiğini söylemek pek mümkün değil. Yaşanabilir Ankara Projesiyle, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olacak isme şehrimizin potansiyelini, şehrimizin sorununu çözmek için kullanmayı öneriyoruz”  dedi. 

“Şehir planlamacıları eğitime tabi tutulmalı”

“Dünyanın gelişmiş ülkelerinde 150 yıllık bir peyzaj mimarisi birikimi var”  diyen Zafer Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: “ Bizde...