29 / 04 / 2024

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı

Türkiye’nin dev sanayi kuruluşlarından Yaşar Holding’ in boya gurubu DYO Turgutlu’ya toz boya fabrikası açtı. 13 Eylül 2013 tarihinde temeli atılan DYO Toz Boya Fabrikası'nın açılışı yapılan organizasyonla gerçekleştirildi...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Aras tarafından kuruldu.

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali, nerede doğru? Hangi görevlerde yer aldı? Dursun Yaşar Çamurali nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Mustafa Selim Yaşar vefat etti!

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar vefat etti. 

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Üyesi oldu!

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi olarak atandı.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı Haberi

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı


Türkiye’nin dev sanayi kuruluşlarından Yaşar Holding’ in boya gurubu DYO Turgutlu’ya toz boya fabrikası açtı.


Turgutlu Organize Sanayi bölgesinde 13 Eylül 2013 tarihinde temeli atılan DYO Toz Boya Fabrikası'nın açılışı bugün yapılan organizasyonla yapıldı.


Açılış törenine Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Yaşar Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Akbaş, Boya Grubu başkanı Ahmet Yiğitbaşı, DYO Boya Fabrikası Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü DYO Sözcüsü Serdar Oran katıldı.


DYO Toz Boya Fabrikası açılış töreninde bir konuşması yapan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Turgutlu’muza ve bölgemize hoş geldiniz. Turgutlu gelişen ve gelişmekte olan bir yapıya sahip. Bölgesel cazipliği ve...