26 / 07 / 2024

Yaşarlar Dış Ticaret adres

Yaşarlar Dış Ticaret adres

Yaşarlar Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Bingöl ve Yahya Khaleel  Ibrahım Yashar ortaklığında kuruldu.

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Marjıya tarafından kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Dıya E.M.S.E.M. ve Nuha A.H.A. ortaklığında kuruldu.

Ya Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ya Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ahmet Aldemir tarafındna kuruldu.

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Eren Yağız Özcan tarafından kuruldu.

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Royalarıya Internatıonal Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalarıya Internatıonal Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marzıeh Mohammadı tarafından kuruldu.

Eneta İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eneta İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yaşar tarafından kuruldu.

Zim Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zim Group İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Yaşar Soylu tarafından açıldı.

Yaşam For Trading Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam For Trading Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Khuloud Obedı ve Muhammed Hişham Barudi tarafından kuruldu.

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 8 milyon TL yatırım bedeli ile Derviş Erdoğmuş tarafından açıldı.

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acd Karlıdağ İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Yağız Karlıdağ  tarafından kuruldu.

Yaşarlar Dış Ticaret adres Haberi

Yaşarlar Dış Ticaret adres

Yaşarlar Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Bingöl ve Yahya Khaleel  Ibrahım Yashar ortaklığında kuruldu.

Yaşarlar Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yapı malzemesi strafor alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Ambalaj malzemeleri alım satımı, ithalat ve ihracatını yapma ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Yaşarlar Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Mevlana Mahallesi Kıbrıs Cad. No:20 A...