07 / 05 / 2024

Yasemin Açık Elazığ projeleri

Yasemin Açık Elazığ projeleri

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Yasemin Açık, memleketi Elazığ'a 500 kişinin istihdam edilmesini hedeflediği bir çimento fabrikası yaptırıyor. Fabrika 10 bin kişiye ekmek kapısı olacak.

Yasemin Açık, '100 Kadın Patron' listesinde!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fast Company Türkiye Dergisi'nin bu yıl ikincisini açıkladığı “100 Kadın Patron” listesinde yer aldı.

Yasemin Açık kimdir?

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık kimdir? Yasemin Açık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yasemin Açık'ın biyografisi...

Yasemin Açık Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını arasında!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye tarafından bu sene 11’incisi hazırlanan “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesine girdi.

Yasemin Açık 250 milyon dolarlık çimento tesisi kurdu!

Fırat Üniversitesi’nde profesör olan ve TÜRKONFED’de yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini de yürüten Elazığlı Yasemin Açık, memleketinde çimento fabrikası kurdu. 250 milyon dolara kurulan fabrikada yeni ürünler de geliştiriliyor. 

Yasemin Açık çimentoda marka oldu!

İş kadını, akademisyen Prof. Yasemin Açık, Elazığ'da bugüne kadar yapılmış en büyük sanayi yatırımını yaptı. Yasemin Açık, kurduğu çimento fabrikasından farklı ülkelere çimento ihraç ediyor.

Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor!

Elazığ'ın Keban ilçesindeki 223 yıllık Yusuf Ziya Paşa Külliyesi restore ediliyor.

Ali Ağaoğlu, Elazığ'da çimento fabrikası inşaatını gezdi!

Elazığ’a gelen ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Baskil ilçesinde iş kadını Yasemin Açık tarafından dağ eteğinde yapımı devam eden devasa çimento fabrikasını görünce şok olduğunu söyledi.

Elazığ'a çimento fabrikası kuruluyor!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Yasemin Açık, memleketi Elazığ'a 500 kişinin istihdam edilmesini hedeflediği bir çimento fabrikası yaptırıyor. Fabrika 10 bin kişiye ekmek kapısı olacak.

Yasemin Açık Elazığ'a çimento fabrikası yaptırıyor!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Yasemin Açık, memleketi Elazığ'a 500 kişinin istihdam edilmesini hedeflediği bir çimento fabrikası yaptırıyor.

Elazığ'da 3 arsa satışa çıkıyor!

Elazığ Defterdarlığından verilen ilana göre Elazığ'da 3 arsa açık teklif usulü ile satışa çıkıyor...

Metropol İstanbul'un satış ofisi 23:00'e kadar açık! 338 bin TL!

Ataşehir'de yükselen Metropol İstanbul projesinin satış ofisi 31 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında saat 23:00'e kadar açık olacak

Malatya Belediyesi, açık otopazarında parsel satıyor!

Malatya Belediyesi, Yaka Köyü'nde bulunan açık otopazarı alanındaki 20 bin 358 metrekare parseli 2 milyon 442 bin 960 TL'den satışa çıkardı. Satış, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek

İsviçre'de dağa tırmanırken üstü açık teleferik keyfi!

İsviçre'nin Lucerne kentindeki Stanserhon Dağı'na turistik tırmanış amaçlı kurulan bir teleferik üstü açık olmasıyla dikkat çekiyor

Yasemin Açık Elazığ projeleri Haberi

Yasemin Açık Elazığ projeleri

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Yasemin Açık, memleketi Elazığ'a 500 kişinin istihdam edilmesini hedeflediği bir çimento fabrikası yaptırıyor. Fabrika tedarikçileriyle birlikte 10 bin kişiye ekmek kapısı olacak. 


Açık'ın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı şirketin, Baskil'e bağlı Pınarlı'da 800 dönüm alanda yapımına başladığı fabrikanın inşaatı sürüyor. Fabrika inşaatında 30 mühendis 610 işçi çalışıyor. 


İSTİHDAMA ÖNEMLİ KATKI 

Gazetecilere fabrika inşaatını gezdiren Genel Koordinatör Yardımcısı Mehmet Ali Baysal, 1-1 ay önce yapımına başlanan fabrikanın bölgesel kalkınmaya, yeni yatırımlara ve işsizliğin azaltılmasına önemli katkı sağlayacağını anlattı. Baysal, bölgelerarası gelişmişlik kırkının ortadan kaldırılması ve toplumsal barışın sağlanmasında istihdamın arttırılmasının büyük rolü olduğuna dikkati çekerek, "Günde 7 bin 500 ton çimento üretecek fabrikada 500 kişi istihdam edilecek" dedi.


Yeni...