25 / 08 / 2024

Yasemin Gayrimenkul adresi

Yasemin Gayrimenkul adresi

Yasemin Gayrimenkul Hizmetleri Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Salım Bıch, Luaı Hatahet ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi, S.Sultan Camii Sokak Selçuk Apartmanı'nda kuruldu.

Gayrimenkul zenginlerinin yeni adresi: Kira takip programı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe derinleşirken, yeni bir uygulama gündeme geldi. Gayrimenkul zenginleri kira takiplerini daha kolay yapmak için artık kira takip programı kullanıyor. Peki kira takip programı nedir? Nasıl işliyor? 

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Heratrade Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heratrade Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Zeren ve Yasemin Güney ortaklığında kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemin Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bashar Alammar ve Saad Alsulıman tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Rayada Investment Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rayada Investment Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Esrüngün tarafından kuruldu.

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Makbule Esin Toğlukdemir, Yasemin Durmaz ve Güzin Durmaz Zerentürk ortaklığında kuruldu.

Derin İst Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Derin İst Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Akıncı tarafından kuruldu.

Akmerkez GYO şirket merkezinin adresi güncellendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket merkezinin adresi "Kültür Mahallesi Nisbetiye Caddesi Akmerkez N:56/1 Beşiktaş/İstanbul" olarak güncellendi...

Yasemin Gayrimenkul adresi Haberi

Yasemin Gayrimenkul adresi

Yasemin Gayrimenkul Hizmetleri Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Salım Bıch, Luaı Hatahet ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi, S.Sultan Camii Sokak Selçuk Apartmanı'nda kuruldu. 


Yasemin Gayrimenkul Hizmetleri Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller  üzerine irtifak,intifa,sükna,katmülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak .Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak faaliyetlerinde bulunabilir....