02 / 05 / 2024

Yasemin Masis evi

Yasemin Masis evi

İç Mimar Yasemin Masis ille eşi Dikran Masis İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 4 katlı villalarında rahat bir yaşam geçiriyorlar. Yasemin Masis, ''Buraya gelene kadar 7 ev değiştirdik'' dedi.

Yasemin Şefkatli hayalindeki evi yaptıracak!

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğluyla evlenmeye hazırlanan mimar Yasemin Şefkatli kendi evini çizdi. Yakın zaman içerisinde evin iç yapımına da başlanacak. 

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Dikran Masis ve Yasemin Masis İngiltere'den ev aldı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden işadamı Dikran Masis ve mimar Yasemin Masis, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinden ev aldı. Çift, evleri için 38 milyon 500 bin lira ödedi.

Dikran Masis Londra'dan 4 milyon TL'ye rezidans aldı!

Emlak kralı Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis , İngiltere Londra'dan daire satın aldı. Çift 1 odalı rezidans dairesi için 850 bin pound yani yaklaşık 4 milyon TL ödedi.

İşte Yasemin Taciroğlu'nun Sarıyer'deki evi!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, anne ve babası Nedret ve Ali Taciroğlu ile birlikte yaşadığı Sarıyer'de yaşadıklarını evinin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı.

Yasemin Masis'in Seyhan Park Residence çalışmaları sürüyor!

Mimar Yasemin Masis eşi Dikran Masis ile çıktığı Venedik tatili sonrasında soluğu Adana'daki Seyhan Park Residence projesinde aldı.

Yasemin Taciroğlu evi için eşya aldı!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, arkadaşlarının Ulus'ta yeni açtığı dekorasyon mağazasına gitti. Taciroğlu, ev eşyası ve ev aksesuarı baktıktan sonra annesinin atolyesi için hediye aldı...

Yasemin Masis: 7 ev değiştirdik!

İç Mimar Yasemin Masis ille eşi Dikran Masis İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 4 katlı villalarında rahat bir yaşam geçiriyorlar. Yasemin Masis, ''Buraya gelene kadar 7 ev değiştirdik'' dedi.

Yasemin Masis'ten Seyhan Park Residence projesine teftiş!

Mimar Yasemin Masis, Dikran Masis'in yaptırdığı Seyhan Park Residence'ta teftişte bulundu. İnşaatın mimarisi; şirketin yönetim kurulu üyesi olan Yasemin Masis'e ait. Yasemin Masis 27 haftalık hamile.

Dikran-Yasemin Masis çifti bebek sahibi oluyor!

Cemiyet hayatının ünlü çifti Dikran - Yasemin Masis, yeni yılda bebek sahibi oluyor. Eskidji Müzayede Şirketi'nin sahibi olan 68 yaşındaki Dikran Masis, güzel haberi yeni yıl yemeğinde kutladı...

Eskidji Gayrimenkul'ün sahibi Dikran Masis Salzburg'da evlilik yıldönümünü kutladı!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul'ün sahibi Dikran Masis (64) ile kendinden 31 yaş küçük eşi Yasemin Masis geçenlerde Avusturya Salzburg'a gitti. Hem evliliklerinin 5'inci yıl dönümünü kutladılar, hem de kayak yaptılar.

Dikran Masis kimdir?

Dikran Masis, eşi Yasemin Hanıma St. Tropez'den havuzlu bir villa satın aldı. Peki ünlü emlakçılar listesinde yer alan Dikran Masis kimdir? Dikran Masis, hangi şirketin sahibi?

Dikran Masis eşi Yasemin Hanım'a St. Tropez'de 3 milyon euro'ya lüks villa aldı!

'Benim gibi paralı adamlara ilgi duyan kadınlar bizi kart finans olarak görüyor' sözüyle olay yaratan Dikran Masis, eşi Yasemin Hanım'a 33. yaş hediyesi St. Tropez'de 3 milyon euro'ya lüks bir villa aldı...

Yasemin Masis evi Haberi

Yasemin Masis evi

İç Mimar Yasemin Masis ille eşi Dikran Masis geçen yaz doğan oğullaru Theo Masis ile İstanbul-Anadolu yakasındaki 4 katlı villalarında konforlu bir yaşam sürüyorlar. ''Buraya gelene kadar 7 ev değiştirdik'' diyen Yasemin Masis 800 metrekarelik evlerinin her bir köşesine eşi Dikran Bey ile karar vermiş. Zengin tablo ve saat koleksiyonu olan Dikran Masis ''Değerli parçaları güvenlik nedeniyle banka kasasına kaldırdık. Canımız istediğinde alıp sergiliyor, sonra kasaya koyuyoruz''...